“Joker” devam filmi yetişkinler için sertlik ve çıplaklık içerecek

“Joker” devam filmi yetişkinler için sertlik ve çıplaklık içerecek

Filmi “Joker” ile Joaquin Phoenix’in başrolde yer aldığı DC film serisinde yetişkinlere yönelik ilk film oldu. Bu, filme izleyicilerden büyük övgüler ve milyarlarca dolarlık gişe geliri getirilmesine engel olmadı. Bu başarı, stüdyoyu gelecek devam filminde reytingi düşürmeye ve daha geniş bir izleyici kitlesine ulaşarak daha fazla para kazanmaya zorlayabilirdi. Neyse ki, film yapımcıları buna izin vermedi ve filmdeki karanlık ve acımasız tonu korudu. Bugün, “Joker: İkili Çılgınlık” filminin “R” derecesinin resmi olarak onaylandığı ortaya çıktı.

Raporlara göre, derecelendirme kurulu “Joker” devam filmini zaten inceledi ve film için “R” derecesini korudu. Bu sefer kurulun kararı, ilk film için alınan sonuçlardan biraz farklı. Eğer orijinal filmde şiddet ve “sivri” sosyal konular bulunduysa, devam filmi biraz daha ileri gidiyor. “Joker: İkili Çılgınlık”, izleyicileri şiddet içeren sahneler, küfürlü dil, cinsel içerikli unsurlar ve hatta tam çıplaklık gösteren sahnelerle memnun etmeyi vaat ediyor.

Çalkantılı film devamında bu unsurların nasıl yer alacağını, ancak filmin prömiyerinden sonra öğreneceğiz. “Joker: İkili Çılgınlık” filminin sinemalarda gösterime girmesi planlanan tarih 4 Ekim 2024. Filmin ilk fragmanı bu ay içinde yayınlanması bekleniyor.