Josh Brolin, “Deadpool and Wolverine” filminde Cable karakterinin geri dönüşü hakkında konuştu.

Josh Brolin, “Deadpool and Wolverine” filminde Cable karakterinin geri dönüşü hakkında konuştu.

MCU’nun usta oyuncusu Josh Brolin, Cable’ın “Deadpool ve Wolverine” filminde ortaya çıkıp çıkmayacağını dile getirdi ve bu, cameo şansını daha da yükseltiyor.

Josh Brolin’e yakın zamanda yapılan Collider röportajında, doğrudan “Deadpool ve Wolverine” filminde yer alıp almayacağı ve eğer hayır ise neden olmayacağı soruldu, onun cevabı şöyle oldu:

“Hayır. Bilmiyorum. Belki Ryan Reynolds benden hoşlanmıyordur? Bilmiyorum.” Küçük bir mola verdi, doğrudan kameraya baktı ve şunları söyledi: “Belki”.

“Deadpool ve Wolverine” filminin ilk fragmanında birkaç tanıdık yüz ve Doctor Doom’u görebilirken, bazı karakterler belirgin bir şekilde eksikti. Bazı hayranlar Wade Wilson’ın doğum günü partisine katılanlardan Cable’ın eksikliğine şaşırdı.

“Orada olmaması biraz garip olurdu” diye bir kişi Reddit’te yazarken, başka bir kişi şunu ekledi: “Sanırım hikaye için önemlidir, çünkü zaman yolculuklarını yapmasına izin veren odur.” Üçüncü bir kişi, onun “jenerik sonrası sahnede belireceğini” tahmin etti, başkası ise “Cable ve Thanos arasında bir espri sahnesi” olabileceğini düşünüyor.

Deadpool’un üçüncü filmi 26 Temmuz’da vizyona girecek.