Judgment Ne Zaman Çıkacak?

Judgment Ne Zaman Çıkacak?

Judgment Çıkış Tarihi Belli Oldu

Judgment Çıkış Tarihi Belli Oldu

Judgment batıya geliyor. Sega, Yakuza’nın arkasındaki stüdyo olan oyunun 25 Haziran’da PS4’e geleceğini duyurdu. Dijital olarak ön sipariş verenler, 21 Haziran’da dedektif macera oyununa başlayacaklar.

Aslen Japonya’daki adı Judge Eyes olan Judgment, oyuncuların korkunç suçlara bakan araştırmacı Takayuki Yagami’nin rolünü üstlendiği, anlatıya dayalı bir oyundur. Yakuza‘nın Phoenix Wright ile buluşması, ağır hikaye odaklamasını araştırmacı oyun dizileriyle harmanlaması şeklinde tanımlandı. Ayrıca Yakuza serisiyle bir ortamı paylaşıyor: Tokyo, Shinjuku’daki Kabukicho’dan sonra modellenen kurgusal kent Kamurocho.

Yine de Yakuza ile bazı ortak özellikleri paylaşmasına rağmen, Ryu Ga Gotoku Stüdyosu başkanı Toshihiro Nagoshi, bu oyunun diğer çalışmalarından tamamen farklı olduğunu söylüyor. Yakuza, en son Yakuza 6: The Life of Song ile birlikte gangster melodram serisini sonlandıran, eleştirel olarak beğenilen bir seri haline geldi.

Michael Higman, “Yedi Yakuza oyunundan bir şey öğrendiysem, Ryu ga Gotoku Studios oyunlarına attığı detayları iyi yapıyor. Judgment tanıdık bir ortamın taze bir perspektifini sunar. İsmiyle Yakuza oyunu olmayabilir, ama ruhu hala orada görünüyor. Kamurocho’nun en son suçlarını, Judgment PlayStation 4 için başlatıldığında 2019 yazında Takayuki Yagami olarak inceleyebilirsiniz.” şeklinde yazdı.