Jumanji: Welcome to the Jungle Yeni Fragman

Jumanji: Welcome to the Jungle Yeni Fragman

Yaklaşan macera komedisi Jumanji: Welcome to the Jungle (Jumanji: Vahsi Orman), klasik 90’ların filmi Jumanji’nın yeniden çekimidir ve Aralık ayında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Yeni bir fragmanı bu hafta çıkacak, ancak bunun öncesinde yıldız Dwayne Johnson kısa bir görüntü yayınladı. Bu ufak kesite göz atabilirsiniz. 

https://www.instagram.com/p/BZLzbVRlF1f/

İlk fragman Haziran ayında piyasaya çıktı. Filmde ayrıca; Kevin Hart, Jack Black ve Karen Gillan var. Film, kendileri tutukluluk halindeyken Jumanji oyununa çekilen bir lise dörtlüsü üzerine odaklanıyor. Gençler okulun bodrumunu temizlemek zorundalar ve bunu yaparken de Jumanji adlı eski bir oyunu bulurlar. Oyun onları inanılmaz bir orman dünyasına çekiyor, Johnson, Hart, Black ve Gillan filmde oyun avatarlarını canlandırıyor.

Jumanji: Welcome to the Jungle, efsanevi Star Wars yazarı Lawrence Kasdan‘ın oğlu Jake Kasdan tarafından yönetilmektedir. 20 Aralık 2017’de sinemalarda olacak. 

Son zamanlarda yayınlanan Deadline röportajında Kasdan, filmin orijinal filmin yeniden oluşturulması olmadığını söyledi. “Jumanji, insanların dışarıda bırakıp yeniden yapmamaları gerektiğini düşündüğüm türden bir film.” dedi. “Bana göre, gücünün büyük bir kısmı orijinal uygulamanın benzersiz unsurları içindedir.Bu çerçevede, gizemli ama güçlü olan ve hayal gücünün güçlü bir bölümünü emreden merkezi bir fikir ve mitoloji var sanırım.”

“Orijinal filmin hayranıydım ve bu filmin gerçekten onurlandırıldığını hissettim ve orijinal film hakkında sevdiğim çok şey içeriyordu, ancak gerçekten yeni bir şekilde yaptım.” diye devam etti. 

1995 orijinal Jumanji filmi, Robin Williams, Bonnie Hunt, Kirsten Dunst ve Bradley Pierce’ın baş rollerinde oynadığı Chris Van Allsburg’un aynı adlı romanından uyarlanmıştır. 

Jumanji: Welcome to the Jungle Fragman