Karayip Efsanesi – Korsan Remastered’ı hackledi – Piratlara karşı özel koruma tarafından korunuyordu

Karayip Efsanesi – Korsan Remastered’ı hackledi – Piratlara karşı özel koruma tarafından korunuyordu


Russian words in the original text are retained, only the text is transformed into Turkish.

Son zamanlarda Rus stüdyosu BlackMark tarafından geliştirilen Caribbean Legend oyunu piyasaya çıktı. Oyun, Korsanlar: Herkese Göre oyununun yeniden yapımıdır – bu, Karayipler’de korsanlık çağında 200 saatlik bir açık dünya RPG’sidir. Oyunun ana karakteri, Charles de Mors, sosyal hayatın köpeği ve bir amatör ressam. Aslında, Yeni Dünya’ya varana kadar öyleydi – burada adım atacak bir kuruşu yok.

Oyunun piyasaya sürülmesinden kısa bir süre önce geliştiriciler, oyun içinde kendine özgü bir koruma olan Niknuvo‘ya atıfta bulunan bir gönderme eklediler, bu da büyük olasılıkla ünlü Avusturya korumasına şaka yaptı. Ancak koruma gerçekten sorunlu çıktı – TENOKE grubu oyun için bir kırık sürüm yayınladı, ancak bu sürüm çalışmıyordu – herhangi bir eylemde tetikleyici devreye giriyor ve korsanı hapishaneye atıyordu, bu da kırık sürümün oynanamaz hale gelmesine neden oluyordu.

Yine de, bugün Feel_Fried kullanıcısı korumayı devre dışı bırakmayı ve oyunu tamamen kırmayı başardı – artık internet üzerinde mevcut. Oyun koruması tam 3 gün dayanmayı başardı, bu da küçük bir stüdyonun kendi koruması için oldukça iyi bir sonuç. Birçok kullanıcı, Karayip Efsanesi’nin, Ubisoft tarafından piyasaya sürülen ve eleştirmenlerden ve oyunculardan düşük notlar alan Skull and Bones‘dan çok daha çekici bir korsan projesi olduğunu belirtiyor.