Kardeşler: İki Oğlun Masalı Yeniden Yapım için 10 Dakika Oyun Oynama Videosu

Kardeşler: İki Oğlun Masalı Yeniden Yapım için 10 Dakika Oyun Oynama Videosu


Brothers: A Tale of Two Sons remakesi bu ayın ilerleyen günlerinde PlayStation 5, Xbox Series X|S ve PC için piyasaya sürülecek. Bu nedenle Joseph Fares’in oyununun ilk oynanış fragmanı yakın zamanda yayınlandı, ancak bu kadarla da kalmadı. Daha uzun bir oynanış videosu ortaya çıktı.

Brothers: A Tale of Two Sons Remake, Joseph Fares’in (A Way Out ve It Takes Two’un yaratıcısı) ilk oyununun bir remake’i. Bu sürüm, Avantgarden SRL tarafından biraz genişletilmiş olsa da, hala duygusal bir hikayeye dayalı oyun deneyimi üzerine yoğunlaşıyor ve iki karakteri kontrol ettiğimiz oynanışa dayanıyor.

Game Informer editörleri, oyunun yalnızca 2013 orijinaline uygun tek oyunculu oynanışa ek olarak, Joseph Fares’in sonraki çalışmalarının işbirlikli oynamaya yönelik olarak tasarlandığı gerçeğini dikkate aldıklarını gösteren ve oynanışı gösteren 10 dakikadan fazla bir videoyu tanıtmak için fırsat elde ettiler. Bu nedenle şimdi oyunu yalnız oynayabileceğimiz gibi, başka bir oyuncuyla da işbirliği yapabileceğiz.

Kaynak: