Karma ct, Karma Counter, Karma Counterları – Karma’ya Karşı Güçlü Rakipler ve Öneriler

Karma ct, Karma Counter, Karma Counterları – Karma’ya Karşı Güçlü Rakipler ve Öneriler

Karma Counter

Karma Counter

Karma counter (Karma ct)’dan bahsetmeden önce biraz kendisinin özelliklerinden bahsedelim. Daha sonra rakiplerine geçeceğiz.

Karma Bilgelik Ateşi; ölümlüler arasında Ionia’nın ruhsal geleneklerini Karma‘dan daha iyi temsil eden yoktur. Eski bir ruhaniyetin sayısız kez yeniden canlandırdığı, tüm birikmiş anılarını her yeni hayata taşıyan ve çok az kişinin anlayabileceği güçle kutsanmış olan, yaşayan bir canlı örneğidir. Son zamanlarda krizde insanlarına rehberlik etmek için elinden geleni yaptı. Ancak barış ve uyumun, hem onun hem de en sevdiği ülkesinin büyük bedeller ödemesiyle elde edileceğini biliyor.

Öncelikle LoL karakteri Karma’nın yeteneklerini hatırlayalım.

Karma Yetenekler

Güçlenen Ateş
Karma bir düşman şampiyonuna, yeteneklerinden biriyle her hasar verdiğinde, Mantra’nın  bekleme süresini azaltır. (Karma’nın temel saldırıları için bu etki yarıya iner)

İçindeki Alev
Karma, bir düşman birimine çarparak hasar veren ve dağıtan bir ruh enerjisi topu gönderir.

Mantra Avantajı: Patlamaya ek olarak, Mantra İçindeki Alev’in yıkıcı gücünü arttırır ve kısa bir gecikmeden sonra tekrar hasar verir.

Değişmez Karar
Karma, kendisi ile hedeflenen bir düşman arasında bir bağ oluşturur, hasar verir ve onları açığa çıkarır. Eğer bağ kırılmazsa, düşman sabitlenir ve tekrar hasar alır.

Mantra Avantajı: Karma bağı güçlendirir, kendini iyileştirir ve sabitlenme süresini uzatır.

Esin
Karma, gelen hasarı emen ve korunan müttefiklerinin Hareket Hızını arttıran koruyucu bir kalkan oluşturur.

Mantra Avantajı: Enerji hedeften yayılır, ilkte verilen kalkanı güçlendirir ve yakındaki müttefik şampiyonlara Esin verir.

Mantra
Karma, bir sonraki yeteneğini güçlendirir, yeteneğin etkisini daha da arttırır. Mantra 1. seviyede kullanılabilir ve bir beceri puanı gerektirmez.

Karma Counterlar’ına (Karma ct) bir göz atalım.
Karma ct, Karma Counter, Karma Counterları:

Karma’ya Karşı İyi Olan Rakipler

Karma'ya Karşı İyi Olan Rakipler

Karma’ya Karşı Kötü Olan Rakipler

Karma'ya Karşı Kötü Olan Rakipler