Kassadin ct, Kassadin Counter, Kassadin Counterları – Kassadin’e Karşı Güçlü Rakipler ve Öneriler

Kassadin ct, Kassadin Counter, Kassadin Counterları – Kassadin’e Karşı Güçlü Rakipler ve Öneriler

Kassadin Counter

Kassadin Counter

Kassadin counter (Kassadin ct)’dan bahsetmeden önce biraz kendisinin özelliklerinden bahsedelim. Daha sonra rakiplerine geçeceğiz.

Kassadin Hiçlik Gezgini; Dünyanın en karanlık yerlerini alevli bir şerit gibi kesen Kassadin, günlerinin sayılı olduğunu biliyor. Çok seyahat eden bir Shuriman rehberi ve maceracı, köyü Hiçlik tarafından yutulduğu güne kadar, barışçıl güney kabileleri arasında bir aile kurmayı seçmişti. İntikam yemini eden Kassadin önündeki mücadele için bir dizi gizemli eseri ve yasak teknolojiyi birleştirdi. Sonunda Kassadin, kendini Hiçlik’in habercisi ilan eden Malzahar’ı ararken arayışında her türlü korkunç Hiçlik mahlûkuna maruz kalmaya hazır bir şekilde Icathia’nın çorak topraklarına yöneldi.

Öncelikle LoL karakteri Kassadin’in yeteneklerini hatırlayalım.

Kassadin Yetenekler

Hiçlik Taşı
Kassadin % 15 oranında daha az büyü hasarı alır ve birim çarpışmasını yok sayar.

Hiçlik Küresi
Kassadin bir hedefe bir hiçlik enerji fırlatır, hasar verir ve odaklanmaları keser. Aşırı enerji kendi etrafında toplanır ve büyü hasarını emen geçici bir kalkan sağlar.

Cehennem Kılıcı
Pasif: Kassadin’in normal saldırıları, bonus büyü hasarı verir. Aktif: Kassadin’in bir sonraki normal saldırısı, önemli bir büyü hasarı verir ve Mana’yı geri yükler.

Güç Darbesi
Kassadin, çevresinde bulunan büyülerden enerji alır. Tam güce ulaştıktan sonra, Kassadin önündeki düşmanlara hasar vermek ve yavaşlatmak için Güç Darbesi’ni bir koni şeklinde kullanabilir.

Boşluk Geçişi
Kassadin yakındaki bir yere ışınlanarak etrafındaki düşman birimlerine hasar verir. Kısa bir süre içinde çoklu Boşluk Geçişi ilave Mana’ya mal olur, ancak ek hasar verir.

Kassadin Counterlar’ına (Kassadin ct) bir göz atalım.
Kassadin ct, Kassadin Counter, Kassadin Counterları:

Kassadin’e Karşı İyi Olan Rakipler

Kassadin'e Karşı İyi Olan Rakipler

Kassadin’e Karşı Kötü Olan Rakipler

Kassadin'e Karşı Kötü Olan Rakipler