Kazakistan’dan Yeni Bir Stüdyo, Karanlık Bir Biopunk Shooter Oyunu Reverb’i Tanıttı

Kazakistan’dan Yeni Bir Stüdyo, Karanlık Bir Biopunk Shooter Oyunu Reverb’i Tanıttı

Yakın zamanda Kazakistan’da Echo Games Lab adında yeni bir stüdyo kuruldu ve bir dizi yetenekli geliştirici bir araya geldi. Bugün ilk projesini duyurdular, bu proje olağanüstü bir görsel tarzla dikkat çekiyor ve ilginç bir oynanış sunuyor. Çoklu oyunculu bir biyopank shooter olan Reverb’i karşılayın, burada genel evrimde yer edinmek için savaşmanız gerekecek.

Geliştiricilere göre, Reverb oyuncuları evrim için mücadele eden organizmaların yer aldığı karanlık bir evrene taşıyacak. Ortam ve görsel tarz, biyopank türünden ve bazı alt türlerinden ilham alınarak oluşturulmuştur. Yazarların bu seçimi, oyunda canlı organizmaları ve işlevsel mekanizmaları birleştiren benzersiz bir sanatsal tasarım yaratmalarına izin verecektir.

Oyuncuların ana hedefi, evrimdeki rakiplerini yok etmektir. Oyun sırasında varlıkların organlarını ve diğer kaynakları toplayabilir, ekipmanlarınızı, karakterinizi ve barınağınızı geliştirmek için harcayabilirsiniz. Bu kaynakların toplanması, diğer oyuncularla aynı anda gerçekleşen özel baskınlar sırasında yapılmalıdır. Geliştiriciler, tüm oyun sürecini, oyunculara birçok ekstra yetenek sunan klasik çok oyunculu birinci şahıs nişancı oyunu olarak tanımlar.

Öncelikle, görünmezliğin nadir ve tükenen bir parametre olmadığı, sürekli bir durum olduğu bir stealth nişancı yapmaya karar verdik. Verilerimize göre henüz hiçbir yerde kullanılmamış tamamen görünmezlik oynanışını denemek istiyoruz. Bu tür bir yaklaşımın riskli olduğunun farkındayız, ama bize hoş geliyor. Belki başkalarına da hoş gelir.
Ayrıca sıradan NP…

— Echo Games Lab’de belirtildi.

Reverb’in benzersiz özelliği, yankı etkisi – oyuncuların görünmezliği olacak. Maça katılan tüm oyuncular, hasar alıncaya kadar görünmez durumda olacaklar. Alınan herhangi bir hasar veya gürültü oyuncuyu veya vücudunun bir bölümünü vurgulayarak, onu diğer oyuncular için görünür hedef yapacak.

Echo Games Lab, nişancıyı 2024 yılına kadar piyasaya sürmeyi umuyor. Reverb, Steam’de ve belki de VK play’de PC’de oyunculara sunulacak. Geliştiriciler henüz oyunun fiyatını belirlemediler, ancak kesinlikle 20$’dan pahalı olmayacak.