Keanu Reeves Marvel projesine katılmak istedi ve tarihteki en efsanevi mutant olmayı hedefledi

Keanu Reeves Marvel projesine katılmak istedi ve tarihteki en efsanevi mutant olmayı hedefledi

Birçok oyuncu belirli bir sinema serisinde yer almayı hayal eder, ya sevdikleri bir film serisinden dolayı ya da sadece eğlenceli filmler olduğu için katılmak güzel olabilir.

Marvel, birçok oyuncuyu bu şekilde çekmekte uzman ve genellikle seçmeler konusunda başarısızlık yaşamaz. Ancak bu sefer her şey çok daha özel çünkü Keanu Reeves bile bir zamanlar ifade ettiği dileği paylaşan birçok insan var.

Reddit kullanıcılarının “John Wick 4” filminin çıkışıyla ilgili sorularını yanıtlayan Kanadalı oyuncu, Wolverine rolünde oynamaktan başka bir şey istemediğini belirtti. Daha doğrusu, Mark Millar’ın efsanevi Logan versiyonunu.

Onu bilmeyenler için, Millar – “Kick-Ass”, “Red Son” gibi büyük eserlerin sorumlusu olan dünyanın en tanınmış çizgi roman yazarlarından biridir ve hepimizin merak ettiği “Wolverine: Old Man Logan” ve “Wolverine: State of the Union” gibi harika eserler yaratmıştır. Reeves, bu en efsanevi Marvel mutanının yaşlanmış versiyonuna mükemmel bir şekilde uyum sağlayacaktır.

Reeves, bir süredir bir süper kahraman filmi çekmek istedi. Superman rolünde deneyim kazanmaya çalıştı, ancak o zamanlar Cavill kararlıydı ve şimdi o rol için çok yaşlı. Ancak bu dünyaya katılmak için hiçbir zaman çok geç değil. Aksi takdirde, sadece 80 yaşındayken MCU’ya “Thunderbolts” filmiyle katılacak olan Harrison Ford’a bir göz atın.