Keanu Reeves ve Sandra Bullock “Hız” serisinin üçüncü filminde birlikte rol almayı istiyor

Keanu Reeves ve Sandra Bullock “Hız” serisinin üçüncü filminde birlikte rol almayı istiyor

Keanu Reeves ve Sandra Bullock, uzun zamandır hayranların isteğini yerine getirebileceklerine inanıyorlar ve “Hız” serisinin üçüncü filmi için bir araya gelmeyi düşünüyorlar. Yönetmen Jan de Bont’un heyecan dolu gerilim filmi 1994 yılının en fazla gişe hasılatı yapan dördüncü filmi oldu ve başrol oyuncularının mükemmel etkileşimi sayesinde 350 milyon dolar kazandı. Ayrıca, film Reeves ve Bullock’u on yılın efsanevi ekran ikililerinden biri haline getirdi ve 2006 yılında “Göl Evi” filminde tekrar bir araya geldiler.

Ortak bir röportaj sırasında “50 MPH” podcast’inde Hız 3 hakkında Reeves şunları söyledi: “Yani, biliyorsunuz, kesinlikle kendimizi tamamen ortaya koyardık.”

Herhangi bir formül yok. Sadece var, – Bullock, onların ekran performansları hakkında dedi. Ölmeden önce, bu gezegenden ayrılmadan önce, Keanu ve ben kamera önünde bir şeyler yapmalıyız diye düşünüyorum. Yani, biliyorsunuz, tekerlekli sandalyelerde mi ya da yürüyüş yardımcıları ile mi? Belki. Disneyland’da küçük scooterlarla mı gezsek?

Bunun içinde bir tür çekici bir unsur olduğunu hissediyorum, sanki yapılmamış bir şey varmış gibi, – dedi Reeves ekledi. Gözlerimizi kapatana kadar tekrar seninle çalışmak isterdim.

“Hız” filminin yapımı hakkında “50 MPH” podcast’inde konuşurken, Reeves ve Bullock, aksiyon gerilim filmi setinde çaba sarfetmeden iyi anlaştıklarını kabul ettiler.

Bir sempati hissettik, – dedi Reeves. Ve karakterler de birbirlerine bağlandı. Jack ve Annie için Sandra ve Keanu için olduğundan farklı bir şey sanırım, ama sanırım harika bir şekilde birbirimizi tamamladık ve sadece eğlenceliydi. Bence birbirimize güveniyorduk, değil mi?

Reeves ve Bullock’un bir sonraki işbirliği “Hız 3” olacak mı, henüz bilinmiyor. Reeves ikinci filmde yer almadı (onun yerine Jason Patrick oynadı), ancak Bullock 1997 yapımı “Hız 2: Cruise Control” adlı devam filminde yer aldı ve eleştirel ve ticari açıdan başarısız oldu. 2022 yılında Bullock TooFab’a şunları söyledi: “Hala o filminde yer aldığım için utanıyorum.”