Keanu Reeves’ın Yeni Filmi İçin “Constantine 2” ve Tilda Swinton’un Sözleri

Keanu Reeves’ın Yeni Filmi İçin “Constantine 2” ve Tilda Swinton’un Sözleri

John Constantine’in birkaç sinema ve televizyon uyarlaması oldu, ancak birçok kişi için en unutulmaz olanı başrolde Keanu Reeves’in yer aldığı 2005 yılı filmidir. DC/Vertigo karakteri birçok kişiyi ilgilendiriyor ve Reeves’in de yer aldığı “Constantine” devam filmi, yıllardır konuşulan bir olasılık gibi görünüyor ve Amerikalı aktörün şu anda büyük bir popülerlikte olması göz önüne alındığında, film büyük bir başarı elde edebilir.

“Constantine” filminde Cebrail’i oynayan aktris Tilda Swinton, muhtemel devam filmi hakkında Inverse’a şunları söyledi:

“Bu devam filmi hakkında hiçbir şey bilmiyorum, sadece çekileceğini duyduğumu duydum. Sanırım Cebrail’in kanat çırpması gerekecek, onlar benimle temasa geçmeden önce biraz zaman geçecek gibi. Dedikodular bana kadar ulaştı, belki duydunuzdur, Keanu’nun Cebrail’i oynaması gerektiği söylentileri vardı, bu harika olurdu”.

“Constantine” filminin direktörü Francis Lawrence, yıllar önce Slash Film’e verdiği röportajda devam filmi çekme isteğinden bahsetti:

“Ne yazık ki, sahibini bile hatırlamıyorum, ancak şu anda var olan tüm bu ortak evrenlerle, Constantine’in Vertigo’nun bir parçası olduğu DC evrenleri, insanların bu ortak evrenler için planları var. Biliyorsunuz, farklı Constantine’ler ve benzerleri. Şu anda bu karakteri televizyonda veya sinemada kullanma olasılığımız yok, bu çok üzücü. Hepimiz bu konuyu tartışıyoruz, ancak Keanu Reeves gibi birinin başka bir Constantine yapmak istediği ve bizim de başka bir Constantine yapmak istediğimizde ve insanların “Hayır, başka planlarımız var” dediğinde işler biraz çılgınlaşıyor. Nasıl gideceğini göreceğiz”.

Cehennemden geri dönen adam, üstünüze süperdoğaçlama hikayesi “Constantine” tam olarak devam edebilir ve Keanu Reeves’in büyük ekranda canlandırdığı anti-kahraman hakkında daha fazla şey gösterebilir.