Kena: Bridge of Spirits Oyununun Resmi Fragmanı Yayınlandı

Kena: Bridge of Spirits Oyununun Resmi Fragmanı Yayınlandı

Bu hafta piyasaya sürülmeden önce geliştirici Ember Labs, Kena: Bridge of Spirits için bir lansman fragmanı yayınladı . Sony'nin Haziran 2020 Future of Gaming PS5 etkinliği sırasında ilk çıkışını kaçırdıysanız, Kena: Bridge of Spirits, keşif ve bulmaca çözmeyi savaşla karıştıran bir macera oyunudur. Kahraman Kena, bir zamanlar gelişen bir ortamda eski bir köye dengeyi yeniden sağlama arayışına girerken, yolculuğunda Rot olarak bilinen minik yaratıklar Kena'ya eşlik edecek. 

Rot adındaki bu sevimli karakterler Kena Ruh Rehberi görevlerini yerine getirirken düşmanlarını silahsızlandırabilir, yeni becerilerin kilidini açabilir, sırları ortaya çıkarabilir ve arazinin güzelliğini geri getirebilir. Oyuncular Rot yoldaşlarından herhangi birine bağlanırsa, oyunun Fotoğraf Modunda onlarla bir selfie çekebilecekler. Aynı zamanda sevimli yoldaşınız ile fotoğraf çekilmeden önce isteğe bağlı çeşitli şapkalar giydirebilir ve fotoğrafınızı çekebilirsiniz. 

Ember Lab'ın animasyon direktörü Hunter Schmidt bir basın açıklamasında “Oyuncular mükemmel fotoğraf açılarını ayarladıklarında, fotoğraftaki karakterlerin 'PEYNİR!' demesini sağlama seçeneğine sahip olacaklar. Birçok karakterin birden fazla pozu vardır, böylece aynı yerde çok çeşitli eğlenceli çekimler yapabilirsiniz. Oyuncuların ne tür fotoğraflar çekeceğini görmek için çok heyecanlıyım!” ifadelerine yer verdi. 

PS5'te Kena: Bridge of Spirits, 200'den fazla Oyun Yardımı videosu olacağı için bu konsolun oyun kılavuzları işlevinden yararlanacak. Görsel olarak oyun, Fidelity Mode'un saniyede 30 kare hızında çalışan doğal 4K çözünürlüğünde veya 60 FPS'yi hedefleyen ve 4K çözünürlüğü yükseltilmiş Performans Modunda oynanabilir olacak. Kena: Bridge of Spirits, 21 Eylül'de Epic Games Store üzerinden PS4 ve PC'de de çıkış yapacak.