Kevin Spacey Filmi Geri Dönüyor: Warner Bros, Aktör Hakkında Belgesel Dizisinin Mayıs Ayında Yayınlanacağını Duyurdu

Kevin Spacey Filmi Geri Dönüyor: Warner Bros, Aktör Hakkında Belgesel Dizisinin Mayıs Ayında Yayınlanacağını Duyurdu

Warner Bros. stüdyosu, Mayıs ayının başında “Maskesiz Spacey” adlı belgesel mini dizisinin prömiyerinin yapılacağını duyurdu. Dizi, 6 ve 7 Mayıs’ta Max akış hizmetinde yayınlanacak iki bölümden oluşacak.

Kevin Spacey, dizide başrolü oynayacak. Bu, oyuncunun uzun yıllar sonra Warner Bros. stüdyosu ile ilk işbirliği olacak. Dizi, oyuncunun erken çocukluğu, Broadway’deki başarısı ve sinemadaki kariyerini anlatacak. Ayrıca, daha önce yayınlanmamış röportajlar ve çeşitli arşiv materyalleri de diziye eklenecek. Oyuncunun cinsel saldırı iddiaları da ele alınacak. Dizide, oyuncuyla ilişkilerini paylaşan birkaç erkekle yapılan görüşmeler de yer alacak. Hiçbiri, 2017 yılından beri devam eden hukuki süreçlerle ilgili olarak, yakın zamana kadar tüm suçlamaların oyuncuya karşı düşürüldüğü bir dönemde diziye katılmıştır.

Dikkat çekici olan, stüdyonun bu dizinin oluşturulmasını resmi olarak duyurmasının oyuncunun tüm suçlamalardan beraat edilmesinden bir yıl önce, yani 2022 yılında olmasıdır. Bu nedenle, stüdyonun, oyuncunun masumiyetine ve yakın bir zamanda mahkemenin onu haklı bulacağına olan güvenini gösterdiği anlaşılıyor. Oyuncu, Warner Bros. stüdyosu ile yeniden işbirliği yapmanın kendisi için büyük bir onur olduğunu belirtti.