Keyfini Çıkarın: Stellar Blade Yöneticisi Oyunun Kimler İçin Yapıldığını Anlattı

Keyfini Çıkarın: Stellar Blade Yöneticisi Oyunun Kimler İçin Yapıldığını Anlattı

Yakında çıkacak olan Stellar Blade aksiyon oyunu hakkında sosyal medyada ve oyun forumlarında hala yoğun tartışmalar devam ediyor. Geliştiricilerin toplumu ikna etmeye çalışmalarına rağmen, medya oyunu aşırı derecede cinselleştirmekle suçluyor ve oyuncular da gazetecileri “satılık” ve “ikiyüzlü” olarak adlandırıyor. Shift Up’ın CEO’su ve oyunun baş geliştiricisi Kim Hyun-tae sonsuz tartışmayı çözmeye çalıştı. Oyuncuların sadece oyundan keyif almalarını istedi.

Son röportajında Kim Hyun-tae ve tüm Stellar Blade stüdyosu için yaratıcı açıdan çok önemli bir proje olduğunu belirtti. Oyunun, kullanıcıların birbirlerini bu şekilde aşağılamasından pek hoşnut olmadığını söylüyor ancak herkesin hassas konuları olabileceğini anlıyor. Geliştiricinin söylediğine göre, Stellar Blade provokatif olmaya çalışmıyor. Shift Up basit oyuncular ve hikaye odaklı oyun hayranları için oyunu yarattı.

Stellar Blade sizler için yaratıldı. Eğer tek oyunculu oyunları seviyorsanız, bilmelisiniz ki biz onun geliştirilmesine çok emek ve sevgi koyduk. Umarım oyununun büyüleyici karakterleri, sürükleyici dünyaları ve korkutucu düşmanlarıyla harika vakit geçirirsiniz. Tek yapmanız gereken kumandanızı alıp keyfini çıkarmak.

— dedi Shift Up’ın CEO’su Kim Hyun-tae.

Hatırlatmak gerekirse, oyunun hikayesinden esinlenerek ücretsiz bir çizgi roman yayınlandı, dijital olarak tamamen Rusça okunabilir. Stellar Blade’in PS5 platformunda 26 Nisan’da piyasaya sürülmesi planlanıyor.