Kingdom Hearts 3 DLC’si Xion İle Birlikte Geliyor

Kingdom Hearts 3 DLC’si Xion İle Birlikte Geliyor

Xion, Kingdom Hearts’ın karmaşık anlatımındaki en kafa karıştırıcı karakterlerinden biridir ve bu yüzden serideki çoğu oyunu oynayanlar bile, tam olarak kim olduğunu bilmiyorlarsa normal karşılanabilir bir durum. Xion’u ve Kingdom Hearts 3’teki rolünü doğru bir şekilde açıklamak için, en son oyun için spoiler vermemiz gerekecek, dikkatli olunuz.

ingdom Hearts 3’ün sonlarına doğru Xion, Organization XIII ile yapılan son savaşlardan birinde rastgele bir şekilde ortaya çıkıyor. İlk başta bir düşman, ancak hafızasını yeniden kazanır ve Sora ve çeteyle güçlerini birleştirir. Xion’un Kingdom Hearts 3’te nasıl geri döndüğünü açıklayan pek bir açıklama yok, ancak taraftarların Kingdom Hearts 3’ün DLC’sinde bazı cevaplar alması gerekiyor. Nomura’nın belirttiği gibi, “İnsanların tahmin edebileceği bir şey olduğunu düşünüyorum, ancak indirilebilir içerikte açıklamayı planlıyoruz.”

 

Bazı Kingdom Hearts hayranları, özellikle serideki numaralandırılmış girişleri oynayanlar, Xion’un kim olduğu konusunda hala kafaları karışık olabilir. Serideki birçok şey gibi, kökeni de biraz kafa karıştırıcı. Wiki’ye göre, Xion, Sora’nın anılarını kullanarak yaratılan, Roxas’ın (Sora’yla bir bağı yok) bir kopyasıdır. İşlerin takibini daha da zorlaştırmak için, görünüşü en çok Kairi’ye benzese de, ona kimin baktığına bağlı olarak değişebilir.

 

Xion’un geri gelebileceğini tahmin edebiliyoruz çünkü Roxas ve Ventus’un aksine Sora’nın “kalbine” bağlı karakterlerden biriydi. Ancak, Xion’un Sora’nın kalbinden yeniden canlandırıldığını görmüyoruz, bu yüzden tüm sürecin nasıl yürüdüğü tam olarak belli değil. Şu anda, cevaplardan daha fazla sorumuz var, bu yüzden umarım Kingdom Hearts 3‘’ün hikayesi bu DLC ile işleri çözecektir.

 

Kingdom Hearts 3, PS4 ve Xbox One için yayında.