Kingsman: The Golden Circle Ulslararası Posterine Göz Atın

Kingsman: The Golden Circle Ulslararası Posterine Göz Atın

Çete bir şehir manzarası, bir kayak merkezi ve bir patlama önünde poz veriyor. Tüm Kingsman’ı kontrol edebilirsiniz. Kingsman: The Golden Circle uluslararası posteri ile filmin diğer fotoğraflarına bakabilirsiniz. 

Kingsman: The Secret Service filmi dünyaya Kingsman’ı tanıttı. Kingsman, nihai hedefi dünyayı güvence altına almak olan en üst düzeyde takdir yetkisi ile çalışan bağımsız bir uluslararası istihbarat ajansıdır. Kingsman: The Golden Circle ‘da, kahramanlarımız yeni bir zorlukla karşı karşıya. Karargâhları yıkıldığında ve dünya rehin alındığında, yolculukları onları kuruluş günlerine kadar dayanan, Birleşik Devletler’de Statesman olarak adlandırılan bir müttefik casus örgütünün keşfine götürecek. Ajanlarının gücünü ve sınırlarını sınayan yeni bir macerada, bu seçkin iki gizli örgüt, acımasız bir ortak düşmanı yenmek için bir araya gelerek dünyayı kurtarmaya çalışırlar. Bu Eggsy için artık biraz alışkanlık haline gelmiş olabilir. 

Matthew Vaughn ve Jane Goldman senaryoryosunu yazdığı Mark Millar ve Dave Gibbons’ın Gizli Servis adlı çizgi romanından uyarlanan Kingsman: Golden Circle filminin yönetmenliğini de Matthew Vaughn yapacak. Kingsman: The Golden Circle filminin oyuncuları arasında ise, Colin Firth, Julianne Moore, Taron Egerton, Mark Strong, Halle Berry ile Sir Elton John, Channing Tatum ve Jeff Bridges’i var. Film 22 Eylül 2017’de sinemalarda

Kingsman The Golden Circle

Kingsman The Golden Circle

The Golden Circle

The Golden Circle

Kingsman

Kingsman

Ajan

Ajan