Kiruyu seslendiren aktör, Açgözlülük Sonsuzda “Yeni Oyun+” modunun ücretli olmaması gerektiğini de düşünüyor.

Kiruyu seslendiren aktör, Açgözlülük Sonsuzda “Yeni Oyun+” modunun ücretli olmaması gerektiğini de düşünüyor.

İngilizce seslendiren oyuncu Young Yea, Like a Dragon: Infinite Wealth oyunundaki New Game+ modunun oyun içi bir duvarla kapatılmaması gerektiğini düşünüyor. Young Yea’nın yanı sıra, Like a Dragon serisi hayranları da Like a Dragon: Infinite Wealth’in standart sürümünde bu özelliğin olmaması konusunda sosyal medyada düşüncelerini dile getirdiler.

Bu pozisyonumu zaten geçmişte dile getirdim ve tekrar dile getireceğim. Hiçbir oyun New Game+’ı oyun içi bir duvarla kapatmamalı. Bu, topluluğun iyi niyetine ve uzun süreli oynanabilirliğe zarar verir, bu da uzun vadede net bir negatiflik oluşturur. Bunu destekleyen herhangi bir oyun için bu temel bir özellik veya ücretsiz bir güncelleme olmalıdır.

Yaklaşan RGG Studios oyunu Like a Dragon: Infinite Wealth”, New Game+ modunu sadece Deluxe ve Ultimate Edition oyunlarında içerir. Lütfen dikkat edin, platin elde etmek istiyorsanız, bazı başarıları elde etmek için Like a Dragon: Infinite Wealth’in Deluxe veya Ultimate Edition’ına ihtiyacınız olacak, çünkü bazı başarılar oyuncudan bir NG+ geçmesini gerektirir.

Like a Dragon: Infinite Wealth, Yakuza/Like a Dragon serisinin sekizinci ekidir. Oyun RGG Studios tarafından geliştirilmekte, Sega tarafından yayınlanmakta ve 26 Ocak 2024 tarihinde piyasaya çıkacaktır.