Kısa Süre için Ücretsiz 8 iOS Uygulaması

Kısa Süre için Ücretsiz 8 iOS Uygulaması

Ücretsiz 8 iPhone Uygulaması

Ücretsiz 8 iPhone Uygulaması

Acele ederseniz, belki ücretli olan iPhone ve iPad uygulamalarından birkaçını ücretsiz alabilirsiniz. İndirebilmeniz için sekiz yeni iOS uygulaması ve oyunu mevcut. Bu anlaşmalar herhangi bir zamanda kaldırılabilir, bu yüzden kesinlikle mümkün olan en kısa sürede çekici görünen her şeyi alın.

1. Maze-A-Maze +

1. Maze-A-Maze +

Maze-A-Maze + gerçekçi fizik ve eğlenceli bir oyun sunan inanılmaz bir labirent oyunudur. Zorlu zaman sınırlı labirentler ile bu güzel günlük labirent oyunu oynayın, yıldızları toplayın ve daha yüksek bir skor elde etmek için her labirenti en kısa sürede tamamlamaya çalışın. Labirentteki topu kontrol etmek için ivme eğim tabanlı kontrolleri kullanın. Her bir labirentin zorluk seviyesi her seviyede artar. Bu sürüm, 30 eğlenceli ve zorlu labirentine sahiptir.

Maze-A-Maze + İndir

2. Daily Strength Weight Training

2. Daily Strength Weight Training

Daily Strength ağırlık kaldırma egzersizlerinizi kaydetmenizi ve izlemenizi kolaylaştıran bir spor egzersiz planlayıcısı ve izleyicisidir. Bench press, barbell squat, deadlift ve çeşitli halter egzersizler gibi geniş bir egzersizler listesinden seçim yaparak kendi spor salonunuzda egzersiz planlarınızı ve rutinlerinizi oluşturun. Egzersiz izleyicisi, kolayca başlayabileceğiniz spor salonu antrenman planları içerir.

Daily Strength Weight Training İndir

3. Speed PRO+

 3. Speed PRO+

Speed PRO +, Kayıtlı Rotaları ve diğer pek çok özelliği bulunan Evrensel GPS tabanlı bir hızölçerdir. Arka Plan Güncellemeleri’nin konum seçeneği, uygulamanızın arka planda yürütülmesini sağlar. Hız, Ortalama Hız, Üst Hız, Mesafe, Rota Zamanı, Yükseklik ve Rotanızn tam ekran görüntüsünü sunar.

Speed PRO+ İndir

4. The Wild Unicorn SQUAD

4. The Wild Unicorn SQUAD

Bu paket, yalnızlık hisseden bir tek boynuzlu at hakkında bir hikaye anlatıyor, bu yüzden orada başka bir tek boynuzlu at olup olmadığını bulmak için bir arayışa girer. Uzun zamandır unutulan diyarlarda çok uzaklara gider, ilk arkadaşı ahtapotla tanışır. Daha sonra, zamanla aralarına daha fazlası katılır; bazıları huysuz, garip ya da arkadaş canlısıydı, ama kendi türlerinden farklıydı.

The Wild Unicorn SQUAD İndir

5. Tunable – Music Practice Tools

5. Tunable – Music Practice Tools

Tunable Araç Kiti: Tuner, Metronom ve Kaydedici cihazınızı en iyi kromatik tuner, ton ve akor jeneratörü, metronom ve kaydediciye dönüştürür. Böylece, gittiğiniz her yerde sürekli olarak, ezgisel olarak ve ritimde çalmayı öğrenebilirsiniz. Kulak eğitimi, nefes desteği, ritim, zamanlama, dinamizm ve daha fazlasıyla yardımcı olmak için özelliklerle dolu Jam-paketlenmiş, zengin özellikli iken kullanımı kolay kalır.

Tunable – Music Practice Tools

6. Preset

6. Preset

Kütüphanenizden 27 ayarlamayı eşleştirerek, yeniden kullanılabilir fotoğraf filtrelerinizi oluşturun. Kullanımı kolay eylemler, kullanıcıların katman zincirlerindeki filtreleri değiştirmelerine, silmelerine ve geçici olarak devre dışı bırakmalarına olanak tanır. Kaydedebileceğiniz ve yeniden kullanabileceğiniz mükemmel filtre kombinasyonlarını oluşturmak için Preset’in öğrenmesi kolay arayüzünü kullanabilirsiniz.

Preset İndir

7. make13

7. make13

Birlikte birkaç sayı ekleyebiliyorsanız, make13 dünyasına bir bağımlı hale gelmek üzeresiniz. Oyun hesaplama mantığına dayanmaktadır. verilen sayıya, rakamları aşağı, yukarı, sağa ve sola sürükleyerek ulaşmanız isteniyor. Boş zamanlarınızda pratik yapıp sıkılmanızı engelleyebilecek güzel bir bulmaca oyunu.

make13 İndir

8. XYZ Translate

8. XYZ Translate

XYZ Translate, herhangi bir sayfayı herhangi bir dile çevirmek için Safari tarayıcınızdan hiç ayrılmadan yapmanın çok hızlı bir yoldur. Çeviriler Google tarafından desteklenmektedir ve % 99 doğrudur. Herhangi bir sayfayı çevirmek için sadece 2 dokunun. Uygulama 50’den fazla dili destekliyor ve kullanımı çok basittir.

XYZ Translate İndir