Kısa Süreliğine 5 Ücretsiz iPhone Uygulaması

Kısa Süreliğine 5 Ücretsiz iPhone Uygulaması

Ücretsiz 5 iPhone Uygulaması

Ücretsiz 5 iPhone Uygulaması

Acele ederseniz, belki ücretli olan iPhone ve iPad uygulamalarından birkaçını ücretsiz alabilirsiniz. İndirebilmeniz için beş yeni iOS uygulaması ve oyunu mevcut. Bu anlaşmalar herhangi bir zamanda kaldırılabilir, bu yüzden kesinlikle mümkün olan en kısa sürede çekici görünen her şeyi alın.

1. Video Splits for insta & snap

1. Video Splits for insta & snap

Video Splits, Instagram ve snapchat’a istediğiniz uzunlukta video göndermenizi sağlar. Video Splits, herhangi bir videoyu kamera rulosundan alacak ve 15 saniyelik kliplere ayıracak ve bunları kamera rulosuna kaydedecek, böylece bunları IG Hikayeleri’ne ve snapchat’a zahmetsizce yükleyebileceksiniz.

Video Splits for insta & snap İndir

2. CallRec Pro – IntCall

2. CallRec Pro – IntCall

CallRec, hem gelen hem de giden iPhone aramalarını kaydetmenizi sağlar. Yaptığınız aramaların sayısı, aramaların hedefi veya süresi sınırsızdır. Arama kayıtları sunucuda saklanır ve bunları uygulamadan dinleyebilir veya bir bağlantıyı e-postayla gönderebilir, böylece onları web’den bilgisayarınızda dinleyebilir veya indirebilirsiniz.

CallRec Pro – IntCall İndir

3. Learn Spanish – MosaLingua

3. Learn Spanish – MosaLingua

Learn Spanish öğrenmek için çok fazla zamanınızı almaz. MosaLingua etkili ve bağımlılık yapan bir öğretim yöntemi ile rekor sürede kelimeleri, anahtar ifadeleri ve konjugasyonları ezberlemenize yardımcı olacaktır. Diyalog alıştırmalarını kullanarak, hem İspanyolca kavrayışınızı hem de konuşma becerilerinizi aynı anda geliştirebileceksiniz.

Learn Spanish – MosaLingua İndir

4. Learn Japanese Phrases via Anime

4. Learn Japanese Phrases via Anime

İspanyolca’dan sonra belki de Japonca da ilginizi çekebilir. En çok kullanılan Japon ustalığını ezberlemenize ve Japonca öğrenmesi için sağlam bir temel oluşturmanıza yardımcı olacak büyük miktarda anime videosu içerir.

Learn Japanese Phrases via Anime İndir

5. let’s led – led banner app

5. let’s led – led banner app

Let’s Led, iPhone/iPad’inizi daha kullanışlı bir ekrana çevirir. Bir zaman saati ve 100’ün üzerinde sembolle istediğiniz herhangi bir mesajı gönderebilirsiniz.

let’s led – led banner app İndir