Kısa Süreliğine 6 Ücretsiz iOS Uygulaması

Kısa Süreliğine 6 Ücretsiz iOS Uygulaması

Ücretsiz 6 iPhone Uygulaması

Ücretsiz 6 iPhone Uygulaması

Acele ederseniz, belki ücretli olan iPhone ve iPad uygulamalarından birkaçını ücretsiz alabilirsiniz. İndirebilmeniz için sekiz yeni iOS uygulaması ve oyunu mevcut. Bu anlaşmalar herhangi bir zamanda kaldırılabilir, bu yüzden kesinlikle mümkün olan en kısa sürede çekici görünen her şeyi alın.

1. The Countdown App (Geri Sayım Uygulaması)

1. The Countdown App (Geri Sayım Uygulaması)

The Countdown ile tüm önemli etkinlikleri takip edebilirsiniz. İzin, Doğum Günü, Tatil, Parti, Bayramlar, Sevgililer Günü, Yıldönümü, Mezuniyet, Hamilelik, Gezi, Emeklilik, Oyun, Konser, Düğün ve daha birçok etkinliği takipte kalabilirsiniz.

The Countdown App İndir

2. Bouncey!

2. Bouncey!

Bouncey! eğlenceli dolu bir top zıplatma oyunudur. Yüksek bir skor elde etmeye çalışmada, topa dalış yaptırmak ve platformlarda zıplamak için dokunun. Puanınızı arttırmak için taşlar toplayın, çeşitli boyutlarda ve renklerde göründüğü gibi platformlardan sakının.

Bouncey! İndir

3. Future Ludo

3. Future Ludo

Oyunda kazanabilmeniz için tüm konsantrasyonunuzu toplayıp odaklanmanız gerekiyor. Future Ludo satranç benzeri bir mantık oyudur. Oyun ırkların uzayda gerçekleştirdiği savaş kurgusuna sahiptir. Oyun epey eğlenceliyken bir o kadar da zordur.

Future Ludo İndir

4. Finances 2

4. Finances 2

Finances, kişisel ve ticari muhasebe için gereken her şeyi sağlar. İşleminizi yeni tür bir çift girişli muhasebe sistemi kullanarak kaydedin. Bu basit sistem kredi ve borç kullanmaz ve defter tutma işlemini her zamankinden daha kolay hale getirir.

Finances 2 İndir

5. MemoMa

5. MemoMa

MemoMa takviminizi bir dergiye dönüştürür. Notlarınız ve takvim etkinlikleriniz sırayla görüntülenir. Fotoğraflarınızı da izleyebilirsiniz.

MemoMa İndir

6. WeCard&business card scanner

6. WeCard&business card scanner

WeCard iş kartlarınızı okur ve kaydeder, iş için tanıştığınız herkesi hatırlar. Çok sayıda kartvizite sahip olanlar için mükemmel bir seçimdir.

WeCard&business card scanner İndir