Kısa Süreliğine 6 Ücretsiz iPhone Uygulaması

Kısa Süreliğine 6 Ücretsiz iPhone Uygulaması

Ücretsiz iPhone Uygulamaları

Ücretsiz iPhone Uygulamaları

Son zamanlarda indirdiğiniz tüm harika uygulamaları yükledikten sonra iPhone‘unuzda veya iPad‘inizde hala bir alanınız varsa, günün en iyi ücretli iOS uygulamalarının ücretsiz olarak satışa sunulmasından mutlu olacaksınız. Uygulamaların ne kadar süreliğine ücretsiz kalacağı belli değildir. Eğer bu uygulamaları istiyorsanız biraz acele etmelisiniz. İşte ücretsiz iPhone uyugulamaları.

1. Wordd – Dictionary

1. Wordd – Dictionary

Wordd kullanıcıların kelimeler, kısaltmalar, baş harf kısaltmaları ve argo tanımlarını hızlıca aramalarına izin veren bir iOS uygulamasıdır. Uygulamaya, Urban Dictionary kullanıcılarından gelen girişlerin yanı sıra resmi tanımları görüntüleyerek TIL, TLDR, NSFW vb. gibi argo ve moda kısaltmalar için de çok yararlıdır.

Wordd – Dictionary İndir

2. let’s led – led banner app

2. let’s led – led banner app

let’s Led, iphone / ipad’ınızı daha hareketli bir ekrana dönüştürür. Bir zaman saati ve 100’ün üzerinde sembolle istediğiniz herhangi bir mesajı gönderebilirsiniz.

let’s led – led banner app İndir

3. Barcode

3. Barcode

Barcode; iPhone, iPad veya iPod Touch için en hızlı, en hassas ve en kullanıcı dostu QR okuyucu ve barkod tarayıcıdır. Bu, fotoğrafçıların uygulaması olarak da bilinen ödüllü ProCamera uygulamasının yapımcılarından çıkmış bir uygulamadır. Aynı düzeyde gelişmişlik ve kaliteyi sunuyor.

Barcode İndir

4. Coyn

4. Coyn

Coyn, nakit dengesini yönetmek için basit, güvenli ve şık bir yoldur. Benzersiz kullanıcı arayüzünü deneyimleyebilmeniz ve paranızın yönetiminden yararlanabilmeniz için Coyn’in kullanılabilirliğini idealdir. Coyn gizliliğinize saygı duyar ve verilerinizin herhangi bir web sitesine, banka hesabına veya bulut hizmetlerine gönderilmesine asla izin vermez.

Coyn İndir

5. Wallpaper For Harry Potter

5. Wallpaper For Harry Potter

Bu uygulamada ekranınızı veya kilit ekranı parlaklığınızı yapmanız için hayran sanatı, fotoğrafları, tabloları ve resimleri bulacaksınız. Retina ekranınıza mükemmel uyacak şekilde sadece yüksek kaliteli duvar kağıtları seçilmiştir. HD arka planlar tüm iPhone ve iPad cihazları için optimize edilmiştir.

Wallpaper For Harry Potter İndir

6. Wunderverse

6. Wunderverse

Wunderverse sonsuz macera için bir yerdir. Burada hayal gücünüz için yapılmış eğlenceli, yeni bir ortamda sınırsız interaktif macera hikayeleri keşfedebilir ve yaratabilirsiniz. Wunderverse, keşfedilecek yerlerle, tanışılacak karakterlerle, çözmek için gizemlerle ve hazineleri bulmak için heyecan verici macera hikayelerini herkesin oynaması, yaratması ve paylaşması için tasarlanmıştır.

Wunderverse İndir