Kısa Süreliğine 7 Ücretsiz iOS Uygulaması

Kısa Süreliğine 7 Ücretsiz iOS Uygulaması

Ücretsiz iPhone Uygulamaları

Ücretsiz iPhone Uygulamaları

Bir geliştirici ücretsiz olarak bir şey vermeye karar verirse, onu indirme şansını kaçırmamalıyız. Bugün ücretsiz olarak satışa sunulan ücretli iPhone ve iPad uygulamaları, ücretsiz indirilebilen 7 premium uygulama içeriyor. Ama sadece sınırlı bir süre için, böylece mümkün olduğunca acele edin. İşte ücretsiz iPhone uyugulamaları.

1. 3D Solar System Explorer AR

1. 3D Solar System Explorer AR

3D Solar System Explorer AR, Güneş Sistemi’ni ve diğer tüm gezegenleri, telefonunuzla nerede olursanız olun, deneyimlemenize izin verecektir. Sadece güneş etrafında yörüngede her gezegenin güzel gezegen rotasyonlarına tanıklık etmek için uygulamayı başlatın. Güneş sistemi hakkında daha iyi öğrenmenize, anlamanıza ve hatırlamanıza yardımcı olabilir. Uygulama en son artırılmış gerçeklik teknolojisi ile desteklenmektedir.

3D Solar System Explorer AR İndir

2. myTranslator.io

2. myTranslator.io

Sadece telefonunuza konuşun ve 80 dilden birinde hemen yanıt alın. Yazmak yerine konuşun. Eğitime gerek yok. Sadece konuşmaya başlayın ve sesinizi tanıtın, metne dönüştürün ve başka bir dile çevirin. E-posta, SMS, Facebook veya Twitter yoluyla arkadaşlarınıza çeviri gönderin veya sadece bir çeviri kopyalayın ve istediğiniz herhangi bir Uygulamada kullanın.

myTranslator.io İndir

3. aTimeLogger 2

3. aTimeLogger 2

ATimeLogger 2‘de zamanınızı tek dokunuşla takip edin. Bu uygulamada günde sadece birkaç dakika harcayarak, diyagramlar ve grafikler şeklinde günlük, haftalık ve aylık istatistikleri alacaksınız. Bu verileri kullanarak zamanınızı kontrol edebilecek ve yönetebileceksiniz.

aTimeLogger 2 İndir

4. Clarity Wallpaper

4. Clarity Wallpaper

Zarif duvar kağıtları oluşturun, keşfedin ve paylaşın. Clarity Wallpaper, yapabileceğiniz nihai duvar kağıdı tabanınızdır. Fotoğraflarınızı Clarity’in şaşırtıcı duvar kağıdı düzenleyicisi ile saniyeler içinde mükemmel duvar kağıtlarına dönüştürün. Clarity tarafından seçilen yüksek kaliteli duvar kağıtları ve Clarity yetkilisinin yarattığı yaratıcı illüstrasyon çalışmalarına göz atın ve kaydedin. Bazıları, onları başka hiçbir yerde bulamayacağınız kadar eşsiz.

Clarity Wallpaper İndir

5. Timer 7

5. Timer 7

Timer7, App Store’daki en güçlü ve güvenilir zamanlayıcıdır. Açık ve kullanımı kolay bir arayüz, inanılmaz özellikleri ve güvenilirliği ile, diğerlerinin arasında gerçekten tekmiş gibi duruyor.

Timer 7 İndir

6. Hotfoot – City Racer

6. Hotfoot – City Racer

Polisler, mafya haydutları ve evet harika şehir trafiğiyle dolu canlı bir şehirde en iyi araba sürüş deneyimini yaşayın. “John” karakteri olarak oynarsınız. “Valhini’nin” mafya imparatorluğunu feth etmeye çalışın.

Hotfoot – City Racer İndir

7. Audio Notebook

7. Audio Notebook

Tüm derslerinizi kaydetmek ve tüm sınıflarınızla ilgili notlar almak, her toplantı ve görüşmelerde, düşüncelerinizi ve fikirlerinizi tüm yaşam projelerine yansıtmak için öğrencilere, profesyonellere ve diğer herkese hitap eden bir uygulamadır.

Audio Notebook İndir