Stellar Blade’ın Oynanışının Renkli Sunumu, NieR:Automata’nın En İyi Geleneklerinde. Oyunun Çıkışı Nisan Ayında!

Stellar Blade’ın Oynanışının Renkli Sunumu, NieR:Automata’nın En İyi Geleneklerinde. Oyunun Çıkışı Nisan Ayında!

State of Play etkinliğinde, uzun zamandır beklenen Koreli hack and slash oyunu Stellar Blade’in geri dönüşü gerçekleştiği duyuruldu. Shift Up stüdyosu geliştiricileri, canlı yayın sırasında oldukça etkileyici bir oynanış gösterisi gerçekleştirdi. İlk izlenimlere göre, proje, ölçek, hikaye ve oyuncu seçenekleri açısından geçmişteki gösteriden bu yana belirgin bir büyüme göstermiş. Ayrıca, yeni oynanış, pozitif bir ton ekleyen NieR: Automata’yı hoş bir şekilde hatırlatıyor.

Stellar Blade’in dünyası oyuncuları yakın bir post-apokaliptik geleceğe götürecek. Yeryüzü, gizemli yaratıklar tarafından yok edildi, ancak insanlığın hayatta kalma şansı hala var. İleri birlik üyesi Eva’nın rolünde, diğer hayatta kalanlarla güçlerinizi birleştirmeli ve zorlu, deneyimlerle dolu bir maceraya atılmalısınız.

Yeni video, Stellar Blade’in muhteşem grafiklerini, ana kadrosunu ve bazı lokasyonları sergiliyor. Oyun, bir bakıma atmosferiyle NieR: Automata’yı hatırlatıyor. Ancak, dövüş sistemi ve oyunun gelişim yolu belirgin şekilde farklı olacak.

Son fragmana göre, oyun 26 Nisan’da PS5 için piyasaya çıkacak. Proje ayrıca PC için de duyuruldu, ancak oyun biraz daha sonra PC’ye gelecek.