Kısa Süreliğine Geneshift Oyununu Ücretsiz İndir

Kısa Süreliğine Geneshift Oyununu Ücretsiz İndir

Geneshift Ücretsiz

Geneshift Ücretsiz

Steam hesabınız var mı? Bedava oyunlar sever misiniz? Her iki soruya da evet cevabını verdiyseniz, muhtemelen Steam‘e gitmeli ve hemen Geneshift‘i almalısınız. Çünkü bu erken erişim başlığı sınırlı bir süre için herkese ücretsizdir. Şuandan itibaren 19 Aralık’a kadar, normal fiyatının 10 dolar olduğunu düşünülürse, kötü bir anlaşma değil. Oyun sonsuza kadar sizde kalır.

Geneshift 1999’un yukarıdan aşağıya suç oyunu Grand Theft Auto 2‘den esinlenen bir çevrimiçi battle royale oyunudur. Oyunda, oyuncular görünmezlik ve seken mermiler gibi araçlarla, silahlarla ve güçlerle dolu bir harita üzerinde savaşmaları için iki dakikaya sahiptir. Kalan son kişi kazanır.

Fakat çoğu battle royale oyunlarından farklı olarak, öldükten sonra ilerlemeye devam edebilirsiniz. Ölüm sizi bir zombiye dönüştürür, ama bir düşmanı öldürebilirseniz yeniden doğarsınız. Alternatif olarak, bir sonraki turda kullanabileceğiniz ganimet bulmak için zombilerinizi kullanabilirsiniz.

Oyunun sınırlı bir süre için neden ücretsiz olduğu konusunda, geliştirici Nik Nak Studios, “Çok oyunculu topluluğumuz için bir oyuncu tabanı oluşturmak için bunu yapıyorum. Ayrıca sadece insanların benim oyunumu oynadığını görmek istiyorum. Bu konuda dokuz yıl harcadım ve yeni oyuncular elde etmek için gerçekten çok heyecanlıyım.” dedi.

Steam’de “Complete Edition DLC” de mevcuttur. Tek oyunculu bir mücadele, beş ek PvP modu, kozmetik ürün ve daha fazlası ile birlikte gelir. Şu anda 7 dolara satışa sunuldu.

Geneshift İndir