Kısa Süreliğine Ücretsiz 8 iPhone Uygulaması

Kısa Süreliğine Ücretsiz 8 iPhone Uygulaması

Ücretsiz 8 iPhone Uygulaması

Ücretsiz 8 iPhone Uygulaması

Acele ederseniz, belki ücretli olan iPhone ve iPad uygulamalarından birkaçını ücretsiz alabilirsiniz. İndirebilmeniz için sekiz yeni iOS uygulaması ve oyunu mevcut. Bu anlaşmalar herhangi bir zamanda kaldırılabilir, bu yüzden kesinlikle mümkün olan en kısa sürede çekici görünen her şeyi alın.

1. Castro Podcasts

1. Castro Podcasts

Bu triyaj akışı, dinleme alışkanlıklarınızı boğulmadan genişletmenize izin verir. Castro ile, bir podcast’e abone olmak, her bölümü dinlemeye yönelik bir taahhütte bulunmak anlamına gelmez. Birkaç şov seçmek zorunda değilsiniz ve gerisini kaçırmanıza gerek kalmadı.

Castro Podcasts İndir

2. SingTrue: Learn to sing in tune, pitch perfect

2. SingTrue: Learn to sing in tune, pitch perfect

SingTrue, herkese mükemmel bir şekilde şarkı söylemesini öğretebilir. Sesinizin sağır olduğunu düşünseniz bile. Pek çok insan şarkı söyleyemediklerini düşünüyor çünkü “doğal yetenekleri” yok ya da “müzikal yetenekli” doğmadıklarına inanıyor. Şaşırtıcı gerçek şu ki, herkes iyi şarkı söylemeyi öğrenebilir, hatta tamamen müziksiz olanları bile. SingTrue, içsel müzikalizi keşfetmenize ve doğal, kendinden emin, güçlü bir şarkıcı olmak için sesinizi kontrol etmenize yardımcı olur.

SingTrue: Learn to sing in tune, pitch perfect İndir

3. MemoMa: notes on calendar

3. MemoMa: notes on calendar

MemoMa basit bir not alma uygulamasıdır. Notlarınızı takviminize kaydeder, yani aynı ajanda yapılandırılabildiği sürece aynı notları herhangi bir cihazdan veya web sitesinden okuyabilirsiniz. Notlarınız diğer takvim etkinliklerinin yanında görüntülenebilir. Notlarınızı ve etkinliklerinizi tek bir zaman çizelgesinde bulundurmak, içeriği incelediğinizde içeriğin anlaşılmasını kolaylaştırır. Ayrıca, verileriniz takviminizde olduğundan, cihazlar arasında otomatik olarak ve sorunsuz bir şekilde senkronize edilir. Takviminiz, CSV gibi dışa aktarmayı destekliyorsa, notlarınızı MemoMa’dan diğer uygulamalara taşıyabilirsiniz. Notlarınız taşınabilir ortamlarda güvenilir bir şekilde kaydedildiğinden, işletim sisteminizi yükselttiğinizde veya yeni bir cihaz satın aldığınızda bunları kaybetme konusunda endişelenmenize gerek yoktur.

MemoMa: notes on calendar İndir

4. Orderly – Simple to-do lists

4. Orderly – Simple to-do lists

Nefes kesici bir arayüze sahip, kesintisiz bulut senkronizasyonu ve “Konum Tabanlı Hatırlatmalar” ile birlikte gelen, yapılacaklar listesi uygulaması için güzel ve inanılmaz derecede kolay bir uygulama. Böylece kullanıcılar belirli bir yerde yapılacak bir işi kaçırmazlar. Ayrıca uygulama artık sınırsız kategoriler veya klasörler ve güçlü arama gibi harika özelliklerle güncellenmiştir.

Orderly – Simple to-do lists İndir

5. Weple Habit

5. Weple Habit

Herkes iyi alışkanlıklar tutmak ister. Ama her gün kontrol etmek stresli veya külfetli olabilir. Weple Habit karmaşıklığı ortadan kaldırır ve eğlenceli hale getirir. Güzel tasarım ve kolay arayüzü ile günlük alışkanlıklarınızı kontrol etmek için eğlenceyi artırın.

Weple Habit İndir

6. Samsara – Stones of Eternity

6. Samsara – Stones of Eternity

Hayal ettiğiniz oyun ne olursa olsun, bu o değil. Bu yepyeni, süper bağımlılık yapan ve en gelişmiş 3×3 bulmaca oyunudur. Tabii ki, 6×6 da var. 

Samsara – Stones of Eternity İndir

7. What’s This – Translate Your World

7. What’s This – Translate Your World

Kameranızı kullanarak 90’dan fazla dilde çeviri yapabilirsiniz. Bu, fotoğrafınızın en önemli 10 bölümünü yakalamak ve bunları istediğiniz bir dile çevirmek için gelişmiş görüntü tanımayı kullanır. Öğrenciler, gezginler, eğitimciler, çevirmenler ve tüm meraklısı olan insanlar için harika bir uygulama.

What’s This – Translate Your World İndir

8. Passport Photo Free

8. Passport Photo Free

Passport Photo Studio size iPhone için mevcut en büyük fotoğraf efektleri ve filtreler koleksiyonunu getiriyor. Yaratıcı olun ve harika fotoğraf stillerinizi oluşturun.

Passport Photo Free – Photo Studio İndir