Korku oyunu Alone in the Dark’ta Denuvo koruması veya herhangi bir mikro işlem olmayacak

Korku oyunu Alone in the Dark’ta Denuvo koruması veya herhangi bir mikro işlem olmayacak

THQ Nordic ve geliştirici Pieces Interactive, Alone in the Dark’ın PC için nihai gereksinimlerini ve yaklaşan korku oyunu hakkında birçok bilgiyi açıkladılar.

Steam’deki resmi oyun sayfasındaki bir iletişimde, her iki stüdyo da oyundaki teknik talepler ve içerikle ilgili konuları tartıştı ve Alone in the Dark’ın PC ve konsollara sadece bir hafta sonra geleceğini belirtti.

PC gereksinimleri çok yüksek değil, ancak oyunu önerilen seviyede oynamak istiyorsanız iyi bir ekran kartına ihtiyacınız olacak.

Minimum veya önerilen özelliklerde oynuyor olmanız fark etmeksizin, Alone in the Dark Windows 10 ve 64 bit işlemci gerektirecek. Ayrıca, oyunu en az 70 GB boş alanı olan bir SSD’ye yüklemeniz gerekecek.

İşte Alone in the Dark’ın minimum ve önerilen özellikleri arasındaki farkların kısa bir açıklaması.

Spoiler

Minimum

  • İşlemci: AMD Ryzen 3 3100 veya Intel Core i3-8300
  • GPU: Nvidia GeForce GTX 1080 Ti veya AMD Radeon RX 570
  • 8 GB RAM

Önerilen

  • İşlemci: AMD Ryzen 7 3700X veya Intel Core i5-12400
  • GPU: Nvidia GeForce RTX 2060 veya AMD Radeon RX 5700 XT
  • 16 GB RAM

Görüldüğü gibi, çoğu modern ekran kartı ve işlemciye sahip oyun bilgisayarları Alone in the Dark ile sorunsuz başa çıkabilir ve oyunun önerilen özellikleri diğer birçok yeni oyuna kıyasla daha az talepkardır.

THQ Nordic ve Pieces Interactive, Alone in the Dark ile ilgili diğer önemli soruları da yanıtladıkları yeni bir SSS’de minimum PC gereksinimleri hakkında bilgi verdiler. Örneğin, oyunda Denuvo ile korunmayacağı belirtildi. Ayrıca, oyunun Steam Deck’te çalışması bekleniyor, ancak olasılıkla Verified derecesini alamayacak.

SSS’de bu projenin ne 2008 yılında başarısız yapılan Alone in the Dark yeniden başlatması, ne 2001 yılında A New Nightmare, ne de 2015 yılında korkunç Illumination ile bir ilişkisi olmadığı da doğrulandı.

Oyunu bir kez bitirmek yaklaşık sekiz saat sürecektir, ancak Alone in the Dark’ın sunabileceği her şeyi görmek için oyunu iki kez geçmeniz gerekecek – bir kez Edward için, bir kez de Emily için.

Özellikle memnuniyet verici olan şey, oyunun mikro işlemciler veya “diğer para kazanma olanakları” içermemesidir ve başlatıldıktan sonra içerik yol haritası planlanmamaktadır, bu yüzden deneyimin ilk günden itibaren eksiksiz olması beklenmektedir.

Alone in the Dark, 20 Mart’ta PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X|S için piyasaya çıkacak.