Korku Oyunu The Medium'un Çıkış Tarihi Açıklandı

Korku Oyunu The Medium'un Çıkış Tarihi Açıklandı

 Bloober Team tarafından geliştirilen psikolojik korku türündeki oyun Xbox X, S Serisi ve PC platformları için 10 Aralık 2020 tarihinde Bloober Team tarafından yayınlanacak. Xbox X ve S Serisi için daha öncesinde duyurulan korku video oyunu PC platformu için çıkması birçok PC oyuncusunu mutlu etti. 

 İlk olarak Xbox Series X ve S serisinin oyunlarının tanıtıldığı etkinlikte gözümüze çarpan psikolojik korku oyunu video oyunu The Medium, 2020'nin son ayının ikinci haftası oyunseverler ile buluşacak. Korku türündeki bu oyunun PC platformunada çıkacak olması gerçekten sevindirici bir haber oldu. 

 Daha öncesinde Observer ve Fear of Fear gibi oyunlarınz geliştiriciliğini yapan Bloober Team, güncel korku oyununu bu yıl içerisinde çıkacarak. Oyunun ana kahramanı Marlanne'ın gerçek dünya ile ruhani dünya arasındaki yaşamına konuk olacağız. Boyutlar arası dolaşacağımız oyunda karşımıza çıkan karışık bulmacaları çözüp bir diğerine geçeceğiz. Daha önceki hayatında medyumluk yapan kahramanımız bir çocuğun cinayetini görür ve hikayemiz tam anlamıyla başlamış olacak. Terk edilmiş otelde geçecek olan hikayemizde cinayetin izini sürmeye çalışacağız. 

 2020 yılı bitmeden çıkması beklenen psikolojik korku video oyununun fiyatlarıda belli oldu. 10 Aralık'ta çıktığı zaman Gamepass üzerinden erişime sunulacak olan korku oyununu ön siparişle almak isteyen Xbox Series X ve Series S kullanıcıları Xbox Store'dan 127,12 TL'ye satın alabilirler. PC oyuncusu iseniz Steam'den 69,30 TL gibi bir fiyatla oyuna sahip olabilirsiniz.