KRAFTON, The Callisto Protocol’tan Denuvo Korumasını Kaldırdı

KRAFTON, The Callisto Protocol’tan Denuvo Korumasını Kaldırdı

Bugün KRAFTON yayıncılık şirketi ve Striking Distance Studios stüdyosu, The Callisto Protocol oyunu için yeni bir güncelleme yayınladı – geliştiriciler oyunun içinden Avusturya koruması olan Denuvou kaldırdılar. Koruma kaldırıldıktan sonra EXE dosyasının boyutu 230 MB azaldı. Oyunun çıkışından 16 ay sonra koruma kaldırıldı.

Oyunun olayları, oyuncunun Jüpiter’in ölü uydu Callisto’da 2320 yılında gerçekleşiyor, burada oyuncunun Black Iron hapishanesinden kaçmaya ve onun korkunç sırlarını açığa çıkarmaya çalışması gerekecek. Ana karakter Jacob Lee, kaderin bir oyunuyla bu hapishanede bulur kendisini. Garip bir hastalıktan dolayı bazı mahkumlar canavara dönüşmeye başlar ve hapishane kaosa sürüklenir. Jacob’un en acımasız canavarları aşması ve güvenli bir yere ulaşması için gereken her şeyi yapması gerekecek.

Oyun 2 Aralık 2022’de PC, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5 ve Xbox Series X/S platformları için piyasaya sürüldü. Oyun eleştirmenlerden orta dereceli puanlar aldı – Metacritic‘teki puanı 69 olarak belirlendi.