Kral yapıcılar daha derinde, ekip söylüyor.

Kral yapıcılar daha derinde, ekip söylüyor.

Kingmakers, son zamanlarda duyurulmuş yeni bir aksiyon ve nişancı oyunudur. Orta çağ ortamında savaş alanına çıkabilir ve zırhlı ve kılıçlı savaşçıları makineli tüfeğiniz veya helikopterinizle yok edebilirsiniz. Hemen dikkat çeken heyecan verici bir karışım.

Yeni bir röportajda ekip, amacının tarihsel olarak doğru bir oyun yaratmak olduğunu belirtti; bu da Kingmakers’da sadece birkaç düşmanın değil, bol miktarda askerin bulunduğu savaşlar olacağı anlamına gelmektedir. Ancak tüm bunların AAA nişancıları gibi yüksek seviyede animasyon ve fizikle “The Last of Us 2” gibi beklediğiniz bir oyunda gerçekleştirilmesi gerekiyordu. Ayrıca, başlangıçta yer seçiminin Antik Roma olduğu bilinmektedir.

Ekip, Kingmakers’ın ayrıca sadece “rastgele savaşlar serisi” olmayan kaliteli bir kampanyayı içereceğini açıklamaya devam ediyor. Oyunun fikri, oyuncunun geçmişe gidip tarihi savaşlara müdahale ederek geleceği değiştirmesidir: Eylemlerinize bağlı olarak farklı gelecek senaryoları oluşturulabilir.

Gerçekten de mutlak ortaçağ fantastiği yaratmaya çalışıyoruz. Bu, imparatorluk kurma, kaleler fethetme, topraklar alaşımı vs. anlamına gelir. Bu rastgele savaşlar serisi değil, tam tersine yerleşimler inşa ettiğiniz, düşman karakollarını ele geçirdiğiniz, askerleri eğittiğiniz ve terfi ettirdiğiniz heyecan verici bir kampanyadır.

Geliştirici ayrıca ileride PvP’nin gelebileceğini açıkladı.

Kesinlikle PvP’ye ilgi duyuyoruz ve şirket içinde en azından aylık olarak bu konuda fikirler üretiyoruz. Geçmişte, PvP mekaniği olan bir oyunun taslağını bile yapmıştık. Bu kesinlikle gelecekte düşündüğümüz bir şey. Ancak şu anda PvE ve işbirlikçi oyun üzerine odaklandık.