Kylie Jenner Snapchat’in Öldüğünü Söyledi

Kylie Jenner Snapchat’in Öldüğünü Söyledi

Kylie Jenner Snapchat’in Ölümünü İlan Etti

Kylie Jenner Snapchat'in Ölümünü İlan Etti

Snapchat‘i bugünlere Kylie Jenner getirdi diyebiliriz. Kardashian ailesinin en genci olan Kylie Jenner Snapchat‘in popüler olmasında en etkili isimlerden biriydi. Şimdi ise Twitter’dan yaptığı açıklmalar ile adeta Snapchat’in ölümünü ilan etti.

Snapchat çok etkili bir kullanıcıyı kaybetmiş olabilir. Kardashian-Jenner ailesinin bir üyesi olan Kylie Jenner, Çarşamba günü 24.5 milyon takipçisine şunları tweetledi; “eee başka hiç kimse Snapchat’ı açmıyor mu? Yoksa sadece ben mi… ohhh bu çok üzücü”

Ardından “”seni hala seviyorum snap… ilk aşkım” diye ikinci bir tweet geldi.

Kylie Jenner Twitter

Kylie Jenner Twitter

Belki Snap CEO’su Evan Spiegel bir çağrı yapmak istiyor. Kylie Jenner, sosyal medyadaki en önemli kişilerden biri ve Snapchat’i kullanan ilk “etkileyenler” den biridir. Instagram‘da 104 milyon takipçisi var.

Geçmişte Snapchat’ı yeni bir saç kesimi göstermek için kullandı ya da erkek arkadaşı Travis Scott’la birlikte ailesinin hayatını gözler önüne serdi. O, sık sık milyonlarca insana mesaj gönderen güçlü bir kullanıcıdır ve eğer platformda daha az etkileşim görüyorsa, Snapchat’ın ana şirketi olan Snap için bu kötü bir işarettir.

Ayrıca şirketle profesyonel olarak da bağlantı kurdu. Geçen sene, Snapchat’ın “Ask Kylie” adlı bir formatta özel video yayınlaması için Snap ile ortaklık kurmuştu.

Snapchat, geçmişte birçok takipçisi olan insanlar için özel programlar yürüten, yayınlar ve takipçileriyle ilgili daha fazla veri sağlayan Instagram gibi diğer platformlar tarafından genellikle daha fazla destek gördüğünü hisseden “etkileyenler” i korumakta zorluk çekti.

Kaynak: 1