Larian Studios, Blasphemous’un Kickstarter’daki en büyük destekçilerinden biri oldu

Larian Studios, Blasphemous’un Kickstarter’daki en büyük destekçilerinden biri oldu

Larian Studios şirketi, Baldur’s Gate 3 ve diğer sevilen rol yapma oyunlarının geliştiricisi olarak bilinirken, küçük stüdyolara da destek sağlıyor.

Hiç Blasphemous oynadınız mı? The Game Kitchen tarafından geliştirilen ve 2019’dan bu yana piyasada olan popüler bir sous-like oyunu, zengin ve acımasız evreni ile dikkat çekiyor ve sürükleyici oynanışı ile oyuncuları cezbetmeyi başarıyor.

Birçok bağımsız projede olduğu gibi, Blasphemous da 2017’de Kickstarter’da başladı. Ancak yakın zamanda ortaya çıktığı üzere, Larian Studios’un Blasphemous’un Kickstarter’daki en büyük destekçilerinden biri olduğu anlaşıldı (toplamda oyun için 333.201 ABD Doları toplandı).

“Birçok insan bunun farkında değil, ancak Larian Studios, Kickstarter’daki Blasphemous kampanyasında en büyük destekçilerden biriydi. Dört haneli bir miktar bağış yaptılar, hiçbir karşılık beklemediler ve sadece son yılların en iyi oyunlarından birini yaratmaya koyuldular. Gerçek birer efsane!”

Bugün Blasphemous oldukça başarılı bir oyun olarak kabul ediliyor, çünkü oyun inanılmaz kaliteye sahip ve The Game Kitchen’ın ilk oyununun başarısı sayesinde Blasphemous 2 üzerinde çalışmaya ve 2023’ten itibaren sunulmaya başlamaya imkan sağladı.

Ayrıca, 2017’den beri Larian Studios çalışanları Baldur’s Gate 3’ü geliştirmekteydiler ve bugün, Blasphemous ile aynı anda, oyun sektöründe pek çok yılın oyunu ödülünü kucaklayarak önemli bir başarı elde ettiler.