League of Legends “LOL” Mobile Ne Zaman Çıkacak? İşte Detaylar

League of Legends “LOL” Mobile Ne Zaman Çıkacak? İşte Detaylar

League of Legends Mobil Ne Zaman Çıkacak?

  Dünyada online oyuncu sayısının en fazla oyunlarından olan League of Legends, her geçen gün geniş kitlelere yayılıyor. Oyun ülkemizde de bir hayli popüler. Oyunun geliştiricisi olan Riot Games, League of Legends: Wild Rift (LOL) mobil oyununu çıkarmaya hazırlanıyor. Oyun severlerin heyecanla beklediği LOL Mobile 2020’nin sonuna doğru çıkması bekleniyor.

  Riot Games’in 10. yıl kutlamalarında duyurduğu League of Legends: Wild Rift mobil cihazlara ve konsollara çıkacak bir oyun olacak. Oyunun konsolda nasıl oynanacağını merakla bekleyen konsol oyuncuları oyunun çıkış tarihi için adeta gün sayıyorlar. League of Legends: Wild Rift ortalama oyun süresinin 15-20 dakika olması bekleniyor. Böylece en iyi oyun tecrübesi vermeyi hedefliyorlar. Ayrıca oyunun geliştiricisi Riot Games, bazı şampiyonlar ve tüm kostümlerin olmayacağını da söyledi.

  Riot Games, 2019 yılı sonu itibarıyla başta Çin olmak üzere pek çok bölgede alfa ve beta testlerin başlayacağını duyurdu. Simdi ise oyunun geliştirici beta testi için ön kayıtları başlattı. Böylece oyun severler oyunun beta sürümünü oynayarak hem oyunun nasıl olduğunu görecek hemde Riot Games’in oyunu tamamlaması için yardımcı olacaklar. Oyunun beta sürümüne kayıt yaptırmak için Google Play Store ve Riot Games’in League of Legends: Wild Rift için hazırladığı internet sitesinden kayıt  yaptırabilirsiniz

 League of Legends: Wild Rift duyurusunu League of Legends’in resmi YouTube sayfasından izleyebilirsiniz. www.gamer.com.tr ailesi olarak sizlere keyifli seyirler dileriz.

League of Legends Mobil Ne Zaman Çıkacak?

League of Legends Mobil Ne Zaman Çıkacak?

League of Legends: Wild Rift Announcement | Riot Pls: 10th Anniversary Edition – League of Legends