League of Legends Yeni Şampiyonu Yone Tanıtıldı

League of Legends Yeni Şampiyonu Yone Tanıtıldı

Birkaç hafta önce League of Legends’a gelecek başka bir şampiyonu olan Yone’yi görmek için fırsatımız olmuştu. Riot Games'in yaratıcıları bu karakterin yeteneklerini resmen sundu ve hikayesini 10 dakikalık bir animasyonla tanıttı (aşağıda izleyebilirsiniz). Buna rağmen birçok LoL oyuncusu, Yone'nin muhtemelen oynamak istemeyecekleri bir şampiyon olacaklarını belirttiler.

League of Legends'ın yeni şampiyonu Yone, iyi bir seviyede oynayabilmek için mekaniğine çok iyi hakim olmamız gereken ünlü Yasuo'nun kardeşi. Birçok oyuncu Yasuo'nun bir noktada bir sıkıntı yaratacak haline geldiğini kabuk ediyor. Genelde takım arkadaşlarınızdan birisi Yasuo’yu seçtiğinde oynamayı beceremeyeceğini düşünür. Yone'nin yetenekleri de Yasuo’ya benzer şekilde tasarlandı (çünkü kardeşler) ve birçok oyuncu bu yeni kahramanın LoL'deki başka bir sorunlu karakter olabileceğini belirtiyor.

Becerileri kısa mesafelerde hızla hareket etmeyi, kılıçları mümkün olan her yönde “sallamayı” ve hasar vermeyi kapsıyor. Deneyimli oyuncular Yone ile çok fazla hasar verebilecek kapasiteye sahip olsalar da, deneyimsiz oyuncular şampiyonu işe yaramayacak şekilde görüyorlar. Yone'nin becerilerinin tamamını aşağıdaki videoda bulabilirsiniz. Şampiyon iki haftadan kısa sürede yayınlanması planlanan 10.16 yamasıyla oyunda yer alacak.