League of Legends’ın Yeni Şampiyonu Yuumi

League of Legends’ın Yeni Şampiyonu Yuumi

LoL Yuumi

LoL Yuumi

Riot, önceki geliştirici bloglarında Yuumi‘nin kediyle ilgili olacağını ve bu temanın burada devam edeceğini ima etti. Büyüleyici bir kitaba odaklanan tanıtım, balıklara birkaç atıfta bulunuyor.

Sızıntının güvenilir olduğunu düşünürsek; YouTube Nasteey’in küçük bir resmine bakarak, Yuumi’nin Q’su bir çeşit roket mermi ve W’su bir atlama veya hamle olacak.

Özel bir Discord’dan doğrulanmamış söylenti Yuumi’nin pasifini de tarif ediyor. Bir açıklama, yükleme süresinden bir sonraki otomatik saldırının ekstra büyü hasarı vereceğini belirtiyor. İddiaya göre, Q büyülü hasara yol açıyor ancak minionları delmiyor. Bir saniye boyunca havada kalırsa, düşmanları yavaşlatır ve ekstra hasar verir. Bu da W’nun detaylı açıklması: Mesajda, “Bir hedef müttefiki şampiyonu arasına girerseniz ve hedeflenemezsiniz. Bu süre zarfında, bağlı olduğunuz şampiyonu yükseltirsiniz. Bağlı olduğunuz kişi ölmedikçe, şampiyonu ele alamazsınız.” yazıyor.

E’nin söylendiğine göre iki yükü var ve kendi kendine iyileşme gibi davranıyor. Bir karakterin içindeyken, E takım arkadaşını da iyileştirir.

Her zamanki gibi, bunlar sadece söylenti. Riot Yuumi’yi onaylasa da yetenekleri hakkında yorum yapmadı.

League of Legend’in 9.9 yaması PBE’de dün başlatıldı, ancak herhangi bir önemli değişiklik yapmadı.

League of Legends Yuumi Tanıtım