Left Alive Ertelendi

Left Alive Ertelendi

Left Alive

Left Alive

Front Mission evreninde üçüncü şahıs nişancı olarak kurgulanan Left Alive, yeni bir çıkış tarihine sahip. Oyun orijinal olarak 2018’de başlayacak şekilde ayarlanmıştı, ancak Tokyo Oyun Gösterisi öncesi PlayStation Lineup Tour etkinliği sırasında yeni bir tarih, 28 Şubat 2019 olarak onaylandı. Ama bu tarih, sadece Japonya yayın tarihi içindir ve batılı ülkeler için bir tarih henüz ortaya çıkmamıştır.

Etkinlikte gösterilen bir fragman, oyunla ilgili bazı yeni ayrıntılar verdi. Novo Slava’nın kurgusal kentinde yer alıyor ve 2127’de gerçekleşiyor. Novo Slava beklenmedik bir saldırı sonucu yıkılmış görünüyor ve insanlar sadece kaosun ortasında hayatta kalmaya çalışıyorlar. Videoda bir noktada, mahkum edilmiş bir D105U suçludan bahsediliyor.

Metinde “İnsanlık hatalarından hiçbir şey öğrenmedi.” yazıyor. Daha önce de belirtildiği gibi, hayatta kalma, oyunun önemli bir parçasıdır. Oyun, oyunun olayları hakkında kendi bakış açılarına sahip olan birden çok karaktere odaklanacaktır.

Fragman, “Hayatta kalmak için verilen bu mücadelede, her biri kendi hikayeleri, kendi görevleri ve kurtuluşa giden kendi yolları olan üç hayat yalın olarak bırakılır.” diyor. Bu üç karakter, Metal Gear Solid serisinin görünümünü tanımlamak için en çok tanınan sanatçı Yoji Shinkawa tarafından yaratılan oyunun temel yapıtında yer aldı. Shinkawa, Left Alive’de karakter tasarımcısı olarak görev yapıyor.

Bu arada Shinji Hashimoto, Left Alive’ın yapımcısı. Final Fantasy ve Kingdom Hearts serilerinde çalıştı. Shinkawa ve Hashimoto’ya katılanlar, Armored Core serisinin yöneticisi Toshifumi Nabeshima ve Ghost in the Shell: Arise, Mobile Suit Gundam 00 ve Xenoblade Chronicles X tasarımcısı.