Left Alive Fragman, Sahneler, Mekanik, Oynanış ve Daha Fazlası Hakkında

Left Alive Fragman, Sahneler, Mekanik, Oynanış ve Daha Fazlası Hakkında

Left Alive’de oyuncular, hikayeleri birbirleriyle iç içe olan üç farklı karakterin rolünü üstlenebilecekler, kahramanlar Wanzers adlı pilotluk yapabilen dev makinelerin bulunduğu bir dünyada hayatta kalmak için mücadele ediyorlar. Ekranda gerçekten mekanik bir oyun varken, ana karakterlerin yer aldığı gizli kapak tabanlı dövüşleri gösteren çok sayıda an içeren lansman fragmanıyla çok sayıda başlığın üzerinde oynanacak gibi görünüyor.

 

Left Alive, Dark Souls geliştiricisi From Software’in Zırhlı Çekirdek serisinin birden fazla bölümünün yöneticisi olan Toshifumi Nabeshima tarafından yönetildi. Oyun ayrıca, Xenoblade Chronicles X’in yapımında ellerine sahip olan Takayuki Yanase’nin beğenileriyle yaratılmış mech tasarımlarını içeriyor.

Nabeshima ve Yanese’nin Left Alive’deki çalışmalarına ek olarak, oyunun karakterleri Japon sanatçı Yoji Shinkawa tarafından tasarlandı. Pek çok kişi, Shinkawa’yı Hideo Kojima’nın Metal Gear Solid serisi ile yaptığı ikonik çalışmasından tanıyacaktır.

Left Alive’in Batılı izleyiciler tarafından nasıl alındığını, özellikle de hayatta kalma eylemi atıcısının birkaç gün önce Japonya’da yayınlanmasından bu yana ne kadar az hayran olduğunu göz önünde bulundurarak görmek ilginç olacak. Olduğu gibi, bölgede piyasaya sürüldükten sonra oyun büyük ölçüde indirildi ve Square Enix, Japonya’daki zorlu lansman hafta sonu nedeniyle, oyunun yayın servislerini engelledi.