Life is Strange 2’nin İkinci Bölümünde Captain Spirit Dönüyor

Life is Strange 2’nin İkinci Bölümünde Captain Spirit Dönüyor

Life is Strange 2 Bölüm 2

Life is Strange 2 Bölüm 2

Life Strange 2, 24 Ocak’ta başlıyor, ama fragmanda genç drama, trajedi ve süper güçlerin tadına bakabilirsiniz. Ücrertsiz Life is Strange spin-off’un kahramanı olan Captain Spirit‘in dönüşü için de gözlerinizi dört açın.

Life Strange 2’nin ikinci bölümü Oregon’daki kar dolu Willamette Ulusal Ormanı ile başlıyor. Daniel’in neden Seattle’dan kaçmak zorunda olduklarının trajik gerçeğini ve telekinetik güçlerini ortaya çıkaran patlamadan sonraki birkaç gündür. Kardeşler artık sadece kaçarken hayatta kalmalarını değil aynı zamanda Daniel’in yeteneklerini nasıl kullanacaklarının nüanslarını da yönetme gerçeğiyle karşı karşıya. Sean, küçük kardeşi ile birlikte onları anlamak için çalışırken güçlerin sır olarak kalması için temel kuralları belirler. Bu doğaüstü unsur, belirli durumlar ve nesnelerin Daniel tarafından söyleneni etkileyebileceği bir oyuna yeni bir boyut kazandırıyor.

Ancak daha da ilginç olanı, Sean’ın Daniel’in bu güçleri kullanmasını cesaretlendirmesi veya caydırması gibi zor dengeyi sağlaması gerekir. Bunları kullanmak belirli durumlarda yardımcı olabilir, ancak işlem sırasında birisine maruz kalma veya zarar verme tehlikesi vardır. İkinci bölümde karar verme kabiliyetleri bu doğaüstü faktör nedeniyle çok daha karmaşıktır. Küçük kardeşini korkutma ya da şaka yapma seçenekleri neredeyse bitmiştir. Ancak onların yerinde, onu güvende tutmak ve yeteneklerini bastırmak ya da güçlerini kullanmasına izin vermek, ama bu süreçte potansiyel olarak riske sokmak arasında daha zor bir seçeneğe sahip olacaksınız.

Görünüşe göre Daniel’in güçleri, vereceğin kararların merkezinde. Onu kullanması gerektiğinden hiç şüphesi yok, ancak muhtemelen birini tehlikeye atmasındansa onları gizli tutmayı seçebileceksiniz. Oyunu aşağıdaki bağlantıyı kullanarak indirebilirsiniz.

Life is Strange 2 İndir