Madden NFL 21 Kapalı Beta Onaylandı

Madden NFL 21 Kapalı Beta Onaylandı

EA Sports'ın geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği canlı yayın sırasında duyurduğu Madden NFL 21 için kapalı bir beta yayınlanacak. Canlı yayın esnasında açıklandığı gibi 26 Haziran 2020 tarihinde yayınlanacak olan bu beta, EA tarafından yapılan yeni bir açıklamayla ilerleyen haftalara ertelendiği belirtildi.

EA ayrıca Madden NFL 21 için açık bir beta gerçekleştirmese de, mümkün olduğunda çok oyuncuyu kapalı betaya davet etmeyi amaçladığı doğrulandı. Eğer siz de bu kapalı betaya katılan şanslı oyunculardan biri olmak istiyorsanız, buradan kaydolabilirsiniz.

Tüm bunlara ek olarak EA, Madden NFL 21 için başlattığı beta testlerine daha çok serinin önceki oyununda aktif oyuncuları davet edeceği öğrenildi. Dolayısıyla, çok sayıda Madden NFL 20 ve Ultimate Team modunu oynarsanız, yakın zamanda kutunuzda beta sürümü için bir davetiye bulabilirsiniz.

EA ayrıca Madden NFL 21 beta sürümüne kabul edilenlerin oyun içi görüntü kaydetmelerini yasaklayacağını açıkladı. Bu kuralı ihlal edenlerin ise beta sürecinden atılacak. 

EA, Madden NFL 21 beta'yı kullanarak oyunun farklı kontrollerini test etmeyi amaçlıyor.