Mafia II: Final Cut Geliştiricileri, Yakında Modun Güncellemesinde Oyuna Kesilmiş Bir Epilog Ekleyecekler

Mafia II: Final Cut Geliştiricileri, Yakında Modun Güncellemesinde Oyuna Kesilmiş Bir Epilog Ekleyecekler

Night Wolves ekibi, Mafia II için en popüler modlardan biri olan Final Cut’ın yaratıcıları, oyuna birçok çıkarılmış öğeyi geri getiren küresel modifikasyonun detaylarını paylaşmaya devam ediyor.

Daha önce, oyunun içine metro, yarışlar ve gayrimenkul satın alma gibi özelliklerin ekleneceğini açıklayan geliştiriciler, şimdi de Mafia 2 hayranları için önemli diğer öğelerden bahsettiler. Bu öğeler, oyunun yaratıcıları tarafından çıkarılmış ve ikinci versiyon modifikasyona eklenecekler:

“Moda, herkesin yakından tanıdığı çıkarılmış bir oynanış özelliği olan bagaj ile etkileşim eklenmiştir. Bu özelliği uzun bir süre önce duyurmuştuk ancak ilk versiyona eklemedik. Şimdi bu özelliği tamamen bitirdik ve oyunculara sunulacak. Bu özellik, Vito’nun silahları bagaja koymasına izin verir.”

Bagaj ile doğrudan ilişkili ikinci bir oynanış özelliği de kısıtlı eşya envanteridir. Artık Vito, tüm silahları taşıyamaz ve havadan çıkaramaz. Vito, birkaç tabanca ve iki ağır silah taşıyabilir. Envanter boyutu, Harry’nin atış menzilinde artırılabilir. Kısıtlı envanterin yanı sıra, orijinal Mafia’da olduğu gibi silah atma özelliği de eklendi.

Ve üçüncüsü. İkinci güncellemede Epilog olacak.” – Night Wolves

Yayınlanan Epilog adlı ekran görüntüsüne bakılırsa, oluşturucular oyunun orijinal çıkarılmış sonlarından birini geri getirmeye karar vermişler. Sızan belgelerde bu sonun Vito’nun mafya işlerinden vazgeçip yasal aile işini kurmaya karar verdiği bilinmektedir. Oyun dosyalarında, bu epilog için Skalletta Pizzeria’nın bahsedildiği ve muhtemelen bu epilog için tasarlandığı söylenmektedir.

Ayrıca, Night Wolves, önümüzdeki güncellemenin ilk versiyon modunda birçok oyuncunun şikayet ettiği sarı-kahverengi filtre seçeneğini kapatmayı da planladığını söyledi. Testler başarılı olursa, geliştiriciler modifikasyonu Nisan ayının sonlarında piyasaya sürmeyi planlıyorlar, aksi takdirde hataları düzeltmek için güncellemeyi ertelemek zorunda kalacaklar.