Mafia II: Final Cut Yaratıcıları, Yaklaşan Modifikasyon Güncellemesinin Yeni Detaylarını Paylaştı

Mafia II: Final Cut Yaratıcıları, Yaklaşan Modifikasyon Güncellemesinin Yeni Detaylarını Paylaştı

Night Wolves ekibi, Mafia II için yapılmış en popüler modlardan biri olan Final Cut modunun yaratıcıları, oyun geliştiricileri tarafından çıkarılan birçok özelliği geri getiren global modifikasyonun yeni versiyonu hakkında yeni detaylar paylaştılar.

Daha önce, ikinci versiyonun, oyunculara oyunda çıkarılan araç ve emlak satın alma özgürlüğünü geri getireceği ve ayrıca oyuna çalışan bir metro, yarışlar ve diğer bazı aktiviteler ekleneceği belirtilmişti. Bu aktiviteler sayesinde Vito’nun para kazanabileceği belirtildi.

Yazarlar şimdi yeni aktivitelerden birinin ne olduğunu daha detaylı bir şekilde açıkladılar: Oyuncunun farklı lokasyonlarda dalgalar halinde gelen düşmanlara karşı mücadele etmesi gerekecek. Her yeni dalga ile düşman sayısı artacak. Düşmanların silahları güçlenecek, sağlık artacak ve patronlar ortaya çıkacak, bu da bu modun geçişini zorlaştıracak. Oyuncu her püskürtülen dalga için para kazanacak, geçilen dalgaların sayısı arttıkça gelir de artacak. Oyuncu ayrıca yardımcıları işe alıp onları iyileştirme olanağına sahip olacak. Bu şekilde, serbest dolaşım, oyunculara zaman geçirme ve çeşitli eşyaların satın almak için gelir kazanma imkanı sunacak olan türde bir survival modu kazanacak.

Ayrıca yazarlar, oyuna gerekli varış noktasına taksi çağırma olanağını geri getirmeyi denediklerini belirtti – zorluk, oyun geliştiricilerinin bu işlevi neredeyse tamamen kaldırmış olmaları nedeniyle, bunun neredeyse sıfırdan yeniden oluşturulması gerekiyor. Bu arada, Vito’nun serbest dolaşım sırasında taksicilik yaparak ek gelir elde etme olasılığı hemen hemen hazır durumda.

Yeni özelliklerin çoğu serbest sürüş için duyurulmasına rağmen, Night Wolves, oyunun hikaye moduna da aynı derecede dikkat ettiklerini ve ikinci versiyonun oyuncuları şaşırtacak birçok şeyi sunacağını belirtti.

Yazarlar, klasik Mafia II için modun yanı sıra, Definitive Edition için de bir versiyonunu piyasaya sürmeyi planladıklarını ve aynı zamanda geliştiriciler tarafından düzeltilmeyen rahatsız edici hataları düzelteceklerini belirtti. Testler başarılı olursa, yeni mod versiyonunun bu ayın sonunda çıkacağını, aksi takdirde hataların düzeltilmesi için güncelleme erteleneceğini söylediler.