Maneater Yeni Konsollar İçin Yenileniyor

Maneater Yeni Konsollar İçin Yenileniyor

 Tripwire Interactive tarafından geliştirilen aksiyon rol yapma oyunu olan Maneater, geçtiğimiz Mayıs ayında piyasaya çıkarak oyun dünyasına giriş yaptı.  PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One ve PC platformları için geliştirici ekip tarafından yayınlanan oyun yeni çıkacak olan oyun konsolları için yenilenecek. 

 İlk olarak geçtiğimiz Mayı ayında oyunseverlerle buluşan açık dünya aksiyon ral yapma oyunu eleştirmenler tarafından geçerli not alarak fazlaca bir hayrancı kitlesi oluşturmayı başardı. Oyunun azımsanamayacak kadar çok hayranı olunca geliştirici ekip kolları sıvadı. Xbox Series X, Xbox Series S ve PlayStation 5 için geliştirmeye başlayacak olan geliştirici ekip net bir tarih açıklamış durumda değil. 

 Yeni konsollar için geliştirilecek olan oyunu oyunseverler çok daha yüksek grafiklerde ve 4K çözünürlükte oynayabilecek. Işın izleme teknolojisi ve saniyede 60 kare görüntü performansları ile insan avlamak oldukça eğlenceli olacak. Aynı zamanda PS4 ve Xbox One konsollarında Maneater oyununa sahip olanlar yeni konsollar da ücretsiz olarak oynayabilecekler. 

Maneater Nasıl Bir Oyun?

 Aksiyon rol yapma oyunları denildiğinde baş rol kahramanımız çoğu zaman bir insan olur. Maneater da işler tam tersine dönüyor. Biz yırtıcı bir köpek balığı rolüne bürüneceğiz ve sağda solda yüzen insanları bir bir mideye indirmeye çalışacağız. Oyunda çok fazla kan ve vahşet unsurları olduğu için çocukların oynaması kesinlikle yasak olan oyunlardan biri olarak karşımıza çıkıyor.

 Dev boğa köpek balığı olan kahramanımız ile çeşitli keşifler yapacak ve beslenmek için önümüze ne çıkarsa öğüteceğiz. Aynız zamanda kendimizi diğer yırtıcılara karşıda korumamız gerekecek.