Bir ay önce Grinding Gear Games, Path of Exile 2’yi erken erişime açtı ve şimdi aktif olarak güncellemeler üzerine çalışıyor. Geliştiriciler hataları düzeltmeye odaklandıklarını ve sunucuların yeniden başlatılmasını gerektirecek büyük bir yama üzerinde çalıştıklarını belirtti. Ancak, oyunun ekonomisi değişiklik görmeyecek. Yapımcılar, bazı exploit’leri düzelten küçük bir hotfix de yayınladı.
Patch’in yakın günlerde çıkmayacağı öngörülüyor, ancak Yeni Zelanda’dan ekip, oyuncuların desteği ve yüksek ilgileri için teşekkür etti.
Şu an için oyun erişimi, sadece 1300 rubleden başlayan destek paketlerine sahip kullanıcılar için açık. Tam sürümü, 2025 yılında PC, PlayStation 5 ve Xbox Series için ücretsiz hale gelecek.