Maradona Konami ile anlaşma imzaladı!

Maradona Konami ile anlaşma imzaladı!

Geçtiğimiz aylarda Dünya’nın gelmiş geçmiş en iyi futbolcularından biri olan Diego Maradona, PES 2017 oyununda kendisine tıpatıp benzeyen ve kendi ismini kullanan bir futbolcu gerekçesiyle Mart ayının sonlarına doğru dava açmıştı.

Geçtiğimiz saatlerde ise Konami Digital Entertainment B.V, futbol camiasının gelmiş geçmiş en iyi futbolcularından olan Diego Maradona ile 2020 yılına kadar KONAMI ile anlaşma imzalandığını açıkladı.

Konami’nin en popüler serilerinden olan Pro Evolution Soccer yani çoğumuzun PES olarak bildiği seri yıllardan beridir her yıl yeni özellikleriyle piyasaya sürülüyor. Öncesinde Wining Eleven olarak bilinen PES serisinin yeni oyununda yani PES 2018’de Diego Maradona’nın öne çıkarılacağını  düşünüyoruz. Sadece PES 2018’de değil 2020 yılına kadarki tüm PES oyunlarında Diego Maradona’nın öne çıkarılacağını düşünüyoruz.

KONAMI sadece konsol ve bilgisayar platformlarını hedef almıyor. Çıkardığı PES Collection ve PES Club Manager oyunlarıyla akıllı telefon sahiplerine de hitap etmeyi hedefliyor. Bu anlaşmayla ilgili detayları KONAMI’nin resmi internet sitesinden göz atabilirsiniz.