Mario Kart Tour'un 2.1.0 Güncellemesi Yayınlandı

Mario Kart Tour'un 2.1.0 Güncellemesi Yayınlandı

Nintendo, Mario Kart Tour için yeni bir güncelleme yayınladı. 2.1.0 sürümü güncellemesi hem iOS hem de Android'de indirilebilir durumda. 2.1.0 güncellemesi mobil yarış oyununa birkaç yeni çok oyunculu seçenek ekliyor.

Birincisi Takım Yarışı. Ana Mario Kart oyunlarında olduğu gibi, bu mood yarışçıları dört takıma böler. Takım arkadaşlarınızın elde ettiği puanlar konumlarını belirler. Bu şekilde kazanmak için arkadaşlarınızla birlikte çalışmanız gerekmektedir. Ayrıca takım arkadaşlarınızın kullandığı özel güçlerden siz etkilenmeyeceksiniz.

İkinci yeni çok oyunculu seçenek ise Oda Kodu'dur. Bu, kendi odanızı oluşturmanıza ve belirli bir kod aracılığıyla diğer oyuncuları davet etmenize olanak tanır. Özel bir odaya en fazla sekiz oyuncu katılabilir.

Yeni güncelleme, listeye ilk kez bir yarışçı olan Monty Mole'ı tanıtan Çiçek Turu'nun ikinci bölümünün başlamasından kısa bir süre sonra geliyor. Eylül 2019'da piyasaya sürülen Mario Kart Tour, başlangıçta çok oyunculu bir moddan yoksun olmasına rağmen, Nintendo'nun en başarılı mobil oyunlarından biri haline geldi. Piyasaya sürülmesinin üzerinden yaklaşık 7 ay geçmesinden sonra yayınlanan ücretsiz güncellemeyle çok oyunculu mod eklendi.