Marvel's 616: Yeni Disney + Serisi İçin İlk Görüntüler

Marvel's 616: Yeni Disney + Serisi İçin İlk Görüntüler

Comic-Con Home, hayranları Marvel evreninin tarihine götürecek olan Marvel'in yeni serisi Marvel 616'ya ait sahne arkası görüntüleri yayınladı. Şov, Marvel'in en ikonik karakterlerinden ve hikayelerinden bazılarının yaratıcılarından yeni hikayeler sunmak için tasarlanmış bir antoloji serisi olacak ve her bölüm farklı film yapımcıları tarafından yönetilecek. Marvel'in Yeni Medya Geliştirme Başkan Yardımcısı Sara Amos, “Marvel'in 80 yıllık tarihine bakarsanız, bir Iron Man hikayesi Jessica Jones mağazasından çok farklı hissettiriyor. TÜm karakterlerimizin farklı bir tonu var. Bu yüzden kurgusal olmayan hikayelerimize tekrar baktığımızda, bu geleneğe saygı göstermek istedik.”

“Tarihimizi bilen çok sayıda hayranımız var, değil mi? Onlara bazı süprizler yapmak istedik. Ama aynı zamanda sıradan bir Marvel hayranının çok sevebileceği bazı detayları da bir araya getirmek istedik.”

İşte şovun kliplerine aşağıdan göz atabilirsiniz.

Paul Scheer tarafından yönetilen “Lost and Found” başlıklı dördüncü bölümden gelen ilk klipte, Reginald Hudlin, G. Willow Wilson ve Gerry Dugan gibi efsanevi Marvel yaratıcılarının çalışmaları ve ilhamları hakkında samimi olduklarını görüyoruz. 

Gillian Jacobs tarafından yönetilen 2. bölüm, tamamen Kamala'yı yarattığı zamanlarından kişisel hikayelerini sunan Kamala Khan'ın yaratıcıları G. Willow Wİlson ve Sana Amanat'a adanmıştır. Kamala, çizgi roman köklerinden kesinlikle uzun bir yol kat etti ve yaklaşan Avengers video oyununda başrol oyanayacak.

Marvel 616'nın 8 bölümünün tamamı yalnızca Disney + 'da yayınlanacak.