Marvel's Spider-Man: Miles Morales PS5'te Oldukça Gelişmiş Olacak

Marvel's Spider-Man: Miles Morales PS5'te Oldukça Gelişmiş Olacak

Geliştirici Insomniac Games, iyileştirilmiş donanım sayesinde Marvel's Spider-Man: Miles Morales'in PlayStation 5'te göreceği bazı geliştirmeler hakkında bilgi verdi.

Game Informer ile yaptığı bir röportajda Insomniac, oyunun PlayStation 5'ten yararlanma yollarından bahsetti. İlki, yönetmek Brian Horton'un “ölürseniz veya hızlı seyahat ederseniz, neredeyse anında yükler vardır.” Horton, Marvel's Spider-Man: Miles Morales'in yeni nesil sistemin SSD'si sayesinde yüklemesiz kesintisiz bir dünyaya sahip olduğunu belirtti.

Diğer üç alan ise performanslarla ilgilidir. Spesifik olarak, oyun dünyasındaki grafik doğruluğu daha yüksektir, karakter performansları daha inandırıcı görünecektir ve aksiyon daha akıcı olacaktır. Sanat yönetmeni Gavin Golden, ışın izleme, 4D model taramaları ve geliştirilmiş parçacık sistemleri ve simülasyonlarının oyunun daha sürükleyici olmasını sağladığını söyleyerek üç konuya da değindi.

Geliştirme ekibi ayrıca, savaşı daha etkili ve içgüdüsel hissettirmek için DualSense denetleyicisinin içindeki detayları kullanabildi. Horton, DualSense'in dokunsal geri bildiriminin “biyoelektrik saldırıların denetleyicinin bir tarafından diğerine geçmesine olanak tanıdığını” söyledi.

Marvel's Spider-Man: Miles Morales 12 Kasım'da PlayStation 4 ve PlayStation 5 için piyasaya sürülecek. Mevcut bonuslar ve sürümler hakkında bilgi edinmek için oyunun ön sipariş kılavuzunu inceleyebilirsiniz.