Marvel’in Spider-Man 2’nin Gayri Resmi PC Sürümü Artık Başından Sonuna Kadar Oynanabilir Durumda ve “Yeni Oyun+”a Erişim Sağlanabilir.

Marvel’in Spider-Man 2’nin Gayri Resmi PC Sürümü Artık Başından Sonuna Kadar Oynanabilir Durumda ve “Yeni Oyun+”a Erişim Sağlanabilir.

Marvel’s Spider-Man 2’nin resmi olmayan PC taşıması şu anda iyi durumda. Bazı görsel hatalar ve grafik hataları hala var olsa da, oyun başından sonuna kadar tamamen oynanabilir durumda. Ayrıca, PC oyuncuları “New Game+” modunun keyfini çıkarabilecekler.

İronik olan şu ki, PS5’te henüz “New Game+” modu yok. Sony ve Insomniac Games, bunu 2023 Mart ayına eklemeyi planlıyor. Yine de, bir nevi, PC oyuncuları PS5’in resmi sürümünde olmayan özelliklerin tadını çıkarabilirler.

Makalenin sonunda, PC için V10 sürümünden gelen son derlemeye ait bir video bulabilirsiniz. Göreceğiniz gibi, oyun hala tam anlamıyla görsel olarak hoş değil. Ancak bu videoda “New Game+” modu gösteriliyor. Yani evet, gerçekten öyle.

Mod ekibi ne elde ettiği inanılmaz. Dediğimiz gibi, bu resmi olmayan PC taşımasının temeli, geçen ay sızdırılan erken bir sürüme dayanıyor. Ve sızan bir sürümün temelinde bunu yapmak gerçekten inanılmaz.

Sony, Marvel’s Spider-Man 2’yi PC’ye taşıma planları hakkında resmi bir açıklama yapmadı. İronik bir şekilde, Sony PC sürümünü duyurduğunda, bu resmi olmayan taşıma çok daha stabil bir durumda olabilir.

Mod ekibi, görsel/grafik hataları giderdikten sonra normal bir PC menüsü görmeyi umuyorum. Oyunun PC için bazı grafik ayarlarına ihtiyacı var gibi görünüyor. Ayrıca KB&M desteği ekleyeceklerini umuyoruz.