Marvel’ın Wolverine’in çok erken bir sürümünden 10 dakikadan fazla oyun oynama videosu

Marvel’ın Wolverine’in çok erken bir sürümünden 10 dakikadan fazla oyun oynama videosu

Geçtiğimiz yıl, Marvel’s Spider-Man 2 ve Marvel’s Wolverine’in geliştiricisi Insomniac Games’in en büyük veri sızıntısı gerçekleşti. Hacker’lar, stüdyonun gelecekteki projeleri hakkında ilginç bilgiler bulmaya devam ettikleri ve analiz ettikleri terabayt verilerini kamuya açık bir şekilde yayınladılar. Son zamanlarda, hayranların keşfi, gelecekteki Wolverine eylemi için çok erken bir sürümle tanışmalarına izin veriyor.

Belirtilene göre, bu kayıt Marvel’s Wolverine’in en erken prototiplerinden birini gösteriyor. Muhtemelen, sürüm birkaç yıl önce ortaya çıktı. O zaman bile geliştiricilerin Logan’ın kişisel hikayesine odaklanacak gelecekteki eylemin ortak bir vizyonu vardı.

Bu oyun süreci, Insomniac Games’in farklı bölümlerince oyun sürümünü iyileştirmek için kullanılmak üzere, Sony yönetimine gösterildi. Geliştiriciler öncelikle, oyuncuların çevreyi kullanarak hızlı bir şekilde savaşa girip çıkmalarına izin veren dinamik ve akıcı bir hareket sistemi uygulamak istediler.

Marvel’s Wolverine hala bir çıkış tarihiyle ilgili bilgiye sahip değil. Son verilere göre, eylemin çıkışı 2025’in başlarında gerçekleşebilir.