Marvel’s Spider-Man 2’nin hayran portunun 1.0.2 güncellemesi performansı önemli ölçüde arttırıyor

Marvel’s Spider-Man 2’nin hayran portunun 1.0.2 güncellemesi performansı önemli ölçüde arttırıyor

Marvel’s Spider-Man 2’nin PC için resmi olmayan bir port ekibi, tamamen yeni bir sürümünü piyasaya sürdü. Ekibin ifadesine göre 1.0.2 sürümü, performansı önemli ölçüde arttırıyor. Ayrıca, son sürümde IGTI ölçekleme modlarını destekleme eklendi.

Ayrıca ilginç olan şey, artık oyunun bazı grafik ayarlarına sahip olmasıdır. Örneğin, geometri, gölgeler, Ambient Occlusion, SSR yansımaları, bulutlar ve sis kalitesini ayarlayabilirsiniz. Oyun aynı zamanda DX11 ve DX12’yi destekler (ancak geliştiriciler DX11 API’nin kullanılmasını önerir).

Bununla da yetinmeyen Marvel’s Spider-Man 2 PC Brazil V1.0.2’de yaklaşık 200 dokuya/gölgeye düzeltme yapıldı ve karakter modelleri için yansıma ışığı desteği eklendi. Ayrıca ekibin güncellenmiş bazı PC gereksinimlerini paylaştı. Bu yeni PC özelliklerinde, 4K çözünürlükte oyun oynamak için gereken PC konfigürasyonu da belirtilmiştir.

Bu nedenle, yeni gereksinimlere göre PC oyuncularının 32 GB RAM’e sahip Intel i7 12700K veya AMD Ryzen 7 5800X, NVIDIA GeForce 4070 veya AMD Radeon RX 6800XT’ye ihtiyacı olacak. Dahası, IGTI ölçekleme sayesinde oyun Steam Deck’te oynanabilir.